banner

Purity tinggi 99.9% bubuk logam pérak nano kalawan harga hébat

Purity tinggi 99.9% bubuk logam pérak nano kalawan harga hébat

Katerangan pondok:

A bubuk pérak low pinus, mobilitas;Dua lapisan conductive of roughness permukaan bubuk pérak, konduktivitas alus;Tilu-kinerja tinggi bahan pangisi conductive, kalawan lalawanan alus mun oksidasi.Loba dipaké dina pastes éléktronik, produk éléktronik, konduktivitas listrik, shielding éléktromagnétik, anti-baktéri anti-virus.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

A bubuk pérak low pinus, mobilitas;Dua lapisan conductive of roughness permukaan bubuk pérak, konduktivitas alus;Tilu-kinerja tinggi bahan pangisi conductive, kalawan lalawanan alus mun oksidasi.Loba dipaké dina pastes éléktronik, produk éléktronik, konduktivitas listrik, shielding éléktromagnétik, anti-baktéri anti-virus.

Aplikasi:

Hiji pilem, microfiber;2 ABS, PC, PVC jeung substrat palastik séjén;3 antibakteri, agén antimikrobial;4 dipaké dina-suhu tinggi sintering némpelkeun conductive jeung-suhu low polimér némpelkeun conductive;5 bubuk pérak rupa: ukuran partikel rata-rata 0,4 microns, runtuyan bubuk mikro pérak utamana dilarapkeun ka filler conductive tina némpelkeun conductive sintering-suhu tinggi, runtuyan kombinasi pérak pikeun ngahontal tujuan béda sintering Hasil ogé bisa dipaké salaku a katalis, bahan antibakteri jeung tujuan husus sejenna;6 pérak utamana dipaké pikeun coatings conductive, inks conductive, filler conductive tina némpelkeun conductive polimér;bahan filler conductive-kinerja tinggi, kalawan lalawanan alus mun oksidasi.Loba dipaké dina pastes éléktronik, produk éléktronik, konduktivitas listrik, shielding éléktromagnétik, anti-baktéri anti-virus.

Spésifikasi

Barang Kasucian APS SSA Warna Morfologi Kapadetan Bulk
Nanopartikel pérak
99,5%+
100nm
> 1,0m2/g
Grey Hideung
Bulat
<2.4g/cm3
Nanopartikel pérak 99,8 %+ 500nm > 1,0m2/g Grey Hideung Bulat <2.4g/cm3
Bubuk pérak 99,9 %+ 10 emh > 1,0m2/g Grey Hideung Flake <2.4g/cm3

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami