banner

Purity tinggi Aluminium Oksida CAS 1344-28-1 Al2O3 pikeun dijual

Purity tinggi Aluminium Oksida CAS 1344-28-1 Al2O3 pikeun dijual

Katerangan pondok:

Bubuk Bodas Aluminium Oksida pikeun Refractory CAS 1344-28-1 Al2O3

Ngaran: bubuk Aluminium Oksida

Jenis: Alfa sareng Gamma

Purity: 99,9% mnt

Penampilan: bubuk bodas

Ukuran partikel: 20nm, 50nm, 100-200nm, 500nm, 1um, jsb


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi Aluminium Oksida

1.Jieun keramik transparan: lampu natrium tekanan tinggi, jandela EP-ROM.
Αlpha-Al2O3 tiasa disinterkeun kana keramik transparan pikeun dianggo salaku bahan lampu natrium tekanan tinggi;ogé bisa dipaké salaku lampu fluoresensi kompak dina lapisan pelindung tina lapisan phosphor pikeun ngaronjatkeun kahirupan lampu.

2. Salaku bahan polishing kelas luhur pikeun: kaca, logam, bahan semikonduktor, plastik, pita, grinding sabuk, jsb.

3.Salaku aditif: nguatkeun cet, karét, palastik ngagem-tahan.
Salaku bahan komposit anyar, bubuk Al2o3 bisa dipaké salaku strengthening dispersi jeung aditif, kayaning nambahkeun nanopartikel alumina kana karét, lalawanan maké bisa ningkat sababaraha kali.

4. Paké salaku katalis, pamawa katalis, réagen analitik.
Ku alatan sipat husus na, bubuk Al2o3 ieu loba dipaké salaku katalis jeung pamawa anak, dina keramik jeung widang lianna.

5. Paké pikeun palapis
Nanopartikel alumina salaku bahan optik sareng lapisan pelindung permukaan bahan tiasa nyerep sinar ultraviolét, sareng dina sababaraha panjang gelombang éksitasi cahaya tiasa dibangkitkeun kalayan ukuran partikel panjang gelombang cahaya.

6. Paké pikeun keramik kakuatan High
Dina aplikasi keramik, keramik precision dijieun ku bubuk nano alumina boga plasticity logam sarupa jeung kateguhan, beurat hampang, hususna, greatly ningkatkeun kakuatan.
Ku nambahkeun jumlah leutik nano-alumina dina matrix keramik konvensional bisa nyieun sipat mékanis bahan dua kali ningkatkeun kateguhan keramik pikeun ngurangan hawa sintering na.

7. Paké salaku filler kosmetik.

8.Paké salaku bahan pikeun keramik komposit diafragma.

Spésifikasi

produk
bubuk aluminium oksida
Ukuran
50nm
Item Tés w/%
Standar
Hasilna
Penampilan
Bubuk bodas
Bubuk bodas
Al2O3
≥ 99,5%
99,9%
NaO2
≤0,02%
0,008%
SiO2
≤0,02%
0,006%
Fe2O3
≤0,02%
0,005%
LOI
≤2%
0,5%
Kapadetan
0.5-0.7g/cm2
saluyu
eusi cai
≤1,0%
0,05%
PH
6.0-7.5
saluyu

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami