banner

Nano Silicon oksida / Silika nano bubuk / SiO2 Nanopartikel harga

Nano Silicon oksida / Silika nano bubuk / SiO2 Nanopartikel harga

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Nanométer silikon dioksida

No CAS: 14808-60-7

Sinonim: Nanométer silika

Rumus: SiO2

Struktur kimiawi: O==SI==O

Mol.Wt.: 60,08


Rincian produk

Tag produk

Harta

Ukuran tambahan leutik;aréa permukaan husus badag;pangaruh torowongan.
Gampang dispersed dina mediums.

Aplikasi

1. Karét dirobah, modifikasi toughening keramik sealant, elém, aditif serat fungsional, modifikasi plastik, cetaditif sepuh.
2.Keramik, keramik nano, substrat keramik komposit.
3.Polimér: tiasa ningkatkeun stabilitas termal sareng polimér anti sepuh.
4. bahan retardant seuneu jeung coatings, sedeng grinding tinggi, produk kosmetik.
5.Dina klaster butil bénzéna jeung poliétilén klorinasi nambahkeun jumlah leutik nano SiO2 ngahasilkeun warna kateguhan karét,elongation, kakuatan, kinerja flexural sarta lalawanan ultraviolét jeung kinerja sepuh termal sarta ngahontal atawa ngaleuwihan epdm.
6.Dina palapis tradisional nambahkeun jumlah leutik nano silikon oksida, alus ngajawab stabilitas gantung, thixotropy jeung goréng, finish goréng.

Spésifikasi

Barang 710
Penampilan Bubuk Bodas
Eusi Sio2 ≥98
BET m²/g ≥160
Leungitna Pemanasan ((105 ℃, 2h)% 4.0~8.0
Leungitna Ignition (1000 ℃, 2h)% ≤7.0
Nilai PH 5.0~8.0
Kapadetan bulk 0.1~0.3
Konduktivitas listrik μS/cm ≤1000
45 résidu ayakan jaring % ≤0.5
Ukuran partikel rata-rata (μm) 100-1000
Total Kandungan Fe mg/kg ≤500

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami