banner

Tentang Kami

PausahaanPropil

Shanghai Zoran New Material Co., Ltd. perenahna di pusat ékonomi-Shanghai, kantor ékspor pikeun pabrik.Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan anu ngahijikeun panalungtikan ilmiah, produksi, pamariksaan sareng penjualan.Ayeuna, urang utamina ngurus kimia organik, bahan nano, bahan bumi jarang, sareng bahan canggih anu sanés.Bahan canggih ieu loba dipaké dina kimia, ubar, biologi, panyalindungan lingkungan, énergi anyar, jsb.

Kami geus ngadegkeun opat jalur produksi aya kalawan kaluaran taunan 10.000 ton.Nyertakeun wewengkon leuwih ti 70 acres, kalawan aréa konstruksi 15.000 méter pasagi, sarta ayeuna boga leuwih ti 180 pagawé, nu 10 jalma téh insinyur senior.Éta parantos lulus ISO9001, ISO14001, ISO22000 sareng sertifikasi sistem internasional anu sanés.Ladenan saatos-jualan lengkep, urang tiasa nyintésis salaku pamenta spésifikasi konsumén.Kami ogé nawiskeun jasa bahan kimia sumber, sabab kami ngalaman sareng akrab sareng pasar lokal Cina. OEM sareng jasa Kustomisasi.Urang nguji unggal loba produk saméméh pangiriman, urang nahan sampel unggal bets produksi pikeun nyukcruk masalah kualitas.Pikeun mastikeun kami nyadiakeun produk kualitas alus ka konsumén urang.Perusahaan kami ngagaduhan hak impor sareng ékspor mandiri.produk urang geus exportedto sakuliah dunya.

<Digimax i5, Samsung #1>
<Digimax i5, Samsung #1>
<Digimax i5, Samsung #1>
<Digimax i5, Samsung #1>

Karyawan urang taat kana persatuan, gairah, kegigihan, babagi, win-winconcept, urang bakal ngahiji sakabeh anu bisa ngahiji, sarta jadi gairah tur efisien pikeun ngalakukeun pagawean urang.Ngabagikeun hikmah urang, dedicating tim kami, sarta tungtungna achieving situasi win-win tina klien, karyawan jeung pausahaan.

Kalawan prinsip "customer munggaran, profési munggaran, kajujuran munggaran", parusahaan geus komitmen pikeun nyadiakeun konsumén jeung produk jeung jasa paling sampurna.Produk perusahaan parantos dijual ka seueur nagara di sakumna dunya.Wilujeng sumping konsumén ti sakuliah dunya nganjang ka pabrik urang jeung nyieun gawé babarengan alus babarengan!

factory5
factory6
factory7
factory8

Nilai perusahaan

Palanggan heula

Nurut kana jangji urang

Pikeun masihan wengkuan pinuh ka bakat

Solidaritas sareng kolaborasi

Pikeun nengetan tungtutan pagawe sarta minuhan kabutuhan customer