banner

Purity Luhur 99,99% bubuk C60 Fullerene C60 Cas 99685-96-8

Purity Luhur 99,99% bubuk C60 Fullerene C60 Cas 99685-96-8

Katerangan pondok:

Minyak Fullerene C60, atanapi buckminsterfullerene, nujul kana molekul alotrop karbon.Mimitina kapanggih taun 1980 ku fisikawan Jepang Sumio Iijima, C60 mangrupa karbon fullerene munggaran kapanggih di luar alotrop karbon grafit, graphene, inten, jeung areng nu ilahar dipikawanoh.Colloquially katelah "buckyballs,"Molekul buckministerfullerene diidentipikasikeunana dina mikroskop éléktron ku bentuk buleud maranéhna, nu disebut nyarupaan bal dipaké dina maén bal Éropa (bal Amérika Kalér).Sacara husus, molekul C60 bentukna ikosahedron anu dipotong, anu diwangun ku dua belas rupa pentagonal, dua puluh rupa héksagonal, genep puluh vertex, jeung salapan puluh sisi.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Fullerene C60 Katerangan:

 

Minyak Fullerene C60, atanapi buckminsterfullerene, nujul kana molekul alotrop karbon.Mimitina kapanggih taun 1980 ku fisikawan Jepang Sumio Iijima, C60 mangrupa karbon fullerene munggaran kapanggih di luar alotrop karbon grafit, graphene, inten, jeung areng nu ilahar dipikawanoh.Colloquially katelah "buckyballs,"Molekul buckministerfullerene diidentipikasikeunana dina mikroskop éléktron ku bentuk buleud maranéhna, nu disebut nyarupaan bal dipaké dina maén bal Éropa (bal Amérika Kalér).Sacara husus, molekul C60 bentukna ikosahedron anu dipotong, anu diwangun ku dua belas rupa pentagonal, dua puluh rupa héksagonal, genep puluh vertex, jeung salapan puluh sisi.

 
Fullerene C60 boga konfigurasi buleud husus, tur mangrupakeun babak pangalusna sadaya molekul.
Kusabab strukturna, sadaya molekul C60 gaduh stabilitas khusus, sedengkeun molekul C60 tunggalteuas pisan dina tingkat molekular, nu ngajadikeun C60 bisa jadi bahan inti pelumas;
C60 jadi mudahan pikeun narjamahkeun kana bahan abrasive anyar kalawan karasa tinggi salaku hasil tina bentuk husus molekul C60 sarta pangabisa kuat nolak tekanan éksternal.

Spésifikasi

Ngaran produk / Modél
fullerene C60
Kasucian
99,95%
CAS NO.
99685-96-8
Penampilan
coklat poék nepi ka bubuk hideung
Jenis
réagen kimiawi
Kaunggulan produk jeung titik jual
Téknologi produksi sareng alat sareng patén-patén ti Amérika Serikat, Uni Éropa, Jepang sareng Cina.
Diuji ku HPLC pikeun mastikeun katepatan purity.
Dina suplai badag.
fitur produk jeung fitur
Alatan pangabisa scavenging radikal na alus teuing, nyerep cahaya, pangirut DNA, éléktron accepter, supperconductivity, nyerep-efisien tinggi, nyerep cahaya, embedded molekular.

Jeung ciri séjén, Fullerene geus loba dipaké pikeun kosmétik, produk-kasehatan, énergi anyar, bahan komposit, pelumas, jeung widang lianna.
Widang terapan
kasehatan-perawatan / kosmétik / Industri
Naha nampi kustomisasi
jasa ngaropéa
Waktos pangiriman
Kurang ti 1Kg dina stok: langsung kirimkeun,
leuwih ti 1Kg tanpa stock: bisa disawalakeun.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami