banner

Kualitas luhur Harga MWCNT Multi Walled Karbon Nanotubes

Kualitas luhur Harga MWCNT Multi Walled Karbon Nanotubes

Katerangan pondok:

Multi walled CNT, bubuk MWCNT

D: 10-30nm / 30-60nm / 60-100nm

L: 1-2um / 5-20um

Rupa bubuk hideung

Kauntungan:

Kacida conductive, purity tinggi 99%

Kelas industri

Beuki anjeun mesen, harga anu langkung saé.

Sesuaikeun jasa:

COOH Fungsional;OH Fungsi;Dispersi Cai;Disperserions minyak;Nikel-Coated Karbon Nanotube

Upami Anjeun keur néangan pikeun harga handap MWCNT, ogé purity handap bubuk MWCNT 93% -95% sadia.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Multi walled CNT, bubuk MWCNT

D: 10-30nm / 30-60nm / 60-100nm

L: 1-2um / 5-20um

Rupa bubuk hideung

Kauntungan:

Kacida conductive, purity tinggi 99%

Kelas industri

Beuki anjeun mesen, harga anu langkung saé.

Sesuaikeun jasa:

COOH Fungsional;OH Fungsi;Dispersi Cai;Disperserions minyak;Nikel-Coated Karbon Nanotube Lamun Anjeun keur pilari MWCNT harga handap, ogé purity handap bubuk MWCNT 93% -95% sadia.

Aplikasi bahan karbon nanotube:

Karbon nanotube mangrupakeun tipe anyar bahan agén conductive, nu bisa ningkatkeun konduktivitas bahan aktif éléktroda positif hadé ti agén conductive tradisional.Ieu mangrupakeun agén conductive batré litium unggulan.Agén konduktif anu ayeuna dianggo pikeun batré litium-ion utamina kalebet karbon hideung, grafit konduktif, nanotube karbon, serat nano karbon, sareng graphene.Karbon hideung jeung grafit conductive mangrupakeun agén conductive tradisional, nu ngabentuk jaringan conductive titik-kontak antara bahan aktip;nanotube karbon, serat karbon jeung graphene nyaéta bahan konduktif anyar, nu nanotube karbon jeung serat karbon aya di antara bahan aktif.Tipe kontak garis tur tipe kontak permukaan bisa leuwih pinuh ngawangun jaringan conductive, nu bisa leuwih écés ngaronjatkeun aktivitas bahan katoda The konduktivitas bahan, kukituna ngurangan jumlah agén conductive ditambahkeun kana bahan éléktroda positif.Umumna disebutkeun, jumlah tambahan agén conductive karbon hideung dina bahan katoda biasana ngeunaan 3%, sedengkeun jumlah tambahan agén conductive anyar kayaning nanotube karbon jeung graphene bisa diréduksi jadi ngeunaan 0.5% ~ 1.0%, nu ngaronjatkeun keusikan. tina bahan aktif katoda.Jumlah énergi bisa mantuan ngaronjatkeun dénsitas énergi batré litium-ion.Plastik conductive: pamakéan sarua sipat conductive of nanotube karbon, dicampurkeun jeung plastik rékayasa bisa Dijieun tina plastik conductive kalawan duanana konduktivitas sarta ciri palastik, nu loba dipaké dina semikonduktor jeung bahan anti statik Bahan jeung shielding éléktromagnétik.

Spésifikasi

H680c54e37fd34ef4a8173383651814cf4 (1)
Harta Unit MWCNTs Métode Pangukuran
OD nm 20-30 20-30 20-30 HRTEM, Raman
Kasucian beurat% >98 >98 >98 TGA & TEM
Panjangna mikron 10-30 10-30 10-30 TEM
SSA m2/g > 110 > 110 > 110 BET
lebu beurat% <1.5 <1.5 <1.5 TGA
Ig/Id -- -- -- -- Raman
-OH eusi beurat%   1.76   XPS & Titrasi
- Kandungan COOH beurat%     1.23 XPS & Titrasi
OD = ID Diaméter Luar = Diaméter Batin SSA = Wewengkon Permukaan Spésifik

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami