banner

Purity High Séng Oksida Bubuk pikeun Karét sarta Plastik

Purity High Séng Oksida Bubuk pikeun Karét sarta Plastik

Katerangan pondok:

bubuka ringkes

Ngaran: Séng oksida nano ZnO

Purity: 99,9% mnt

Penampilan: bubuk bodas

Ukuran partikel: 20nm, 50nm, <45um, jsb

MOQ: 1 kg/tas


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

bubuka ringkes

Ngaran: Séng oksida nano ZnO

Purity: 99,9% mnt

Penampilan: bubuk bodas

Ukuran partikel: 20nm, 50nm, <45um, jsb

MOQ: 1 kg/tas

Sipat bubuk Nano Séng Oksida ZnO Nanopowder / nanopartikel

Séng oksida langsung mangrupa bahan baku fluks penting dina industri kimia keramik, utamana dina ngawangun témbok keramik jeung lantai ubin glaze na-suhu low enamel glaze.Hal ieu ogé loba dipaké dina glazes keramik artistik
Aplikasi bubuk Nano Séng Oksida ZnO Nanopowder / nanopartikel
1.The widang karét, kimia jeung minyak industri, séng keramik, Ban Mobil, Cable Industri, ban pesawat.
2.Coating, lukisan, plastik pikeun ngaronjatkeun sipat kakuatan, compactness, kacaangan, napel na smoothness.
3.Used dina keramik jeung sunscreen pikeun ngalakukeun fungsi anti baktéri, ngumpulkeun, anti sepuh, whiten jeung moisten kulit.
Industri 4.Electronic, industri instrumen, radio, bagian éléktronik, alat EIB, recorder gambar, fluoresensi.
Produk 5.The bisa dipaké dina widang tékstil pikeun ngaronjatkeun sipat anti UV, nyerep sinar infra red, anti baktéri, haneut.
6.The produk bisa dipaké dina widang militér-industri pikeun nyerep sinar infra red.

Spésifikasi

Barang Indéks
Séng oksida (diitung ku zat garing)% ≥ 99.7 99.5 99
Méntal Séng Zn %≤ / / /
Timah oksida (Pb) %≤ 0,037 0.05 0.14
Kuprik oksida(Cu) %≤ 0.0002 0.0004 0.0007
Mangan oksida (Mn) %≤ 0.0001 0.0001 0.0003
Zat teu larut hidroklorik% ≤ 0,006 0.008 0.05
Ngaduruk decrement %≤ 0.20 0.20 0.20
Cai leyur% ≤ 0.10 0.10 0.15
105°C zat volatile% ≤ 0.3 0.4 0.5
Saringan résidu (45um) 0.10 0.15

0.20

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami