banner

Kualitas luhur SWCNT DWCNT MWCNT Karbon nanotube

Kualitas luhur SWCNT DWCNT MWCNT Karbon nanotube

Katerangan pondok:

CNT témbok tunggal, bubuk SWCNT: D: 2nm L: 1-2um / 5-20um

CNT témbok ganda, bubuk DWCNT: D: 2-5nm L: 1-2um / 5-20um

Multi walled CNT, bubuk MWCNT:

D: 10-30nm / 30-60nm / 60-100nm

L: 1-2um / 5-20um

Ngaropea jasa: COOH Functionalized;OH Fungsi;Dispersi Cai;Disperserions minyak;Nikel-Coated Karbon Nanotube


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

CNT témbok tunggal, bubuk SWCNT: D: 2nm L: 1-2um / 5-20um

CNT témbok ganda, bubuk DWCNT: D: 2-5nm L: 1-2um / 5-20um

Multi walled CNT, bubuk MWCNT:

D: 10-30nm / 30-60nm / 60-100nm

L: 1-2um / 5-20um

Ngaropea jasa: COOH Functionalized;OH Fungsi;Dispersi Cai;Disperserions minyak;Nikel-Coated Karbon Nanotube

Spésifikasi

Harta Unit DWCNTs Métode Pangukuran
OD nm 2-4 2-4 2-4 HRTEM, Raman
Kasucian beurat% > 60 > 60 > 60 TGA & TEM
Panjangna mikron ~50 ~50 ~50 TEM
SSA m2/g >340 > 350 > 350 BET
lebu beurat% <5 <5 <5 TGA
Ig/Id -- -- -- -- Raman
-OH eusi beurat%   2.92   XPS & Titrasi
- Kandungan COOH beurat%     2.58 XPS & Titrasi
OD = Diaméter Luar SSA = Wewengkon Permukaan Spésifik
Harta Unit SWCNTs pondok-Panjang Métode Pangukuran
OD nm 1-2 1-2 1-2 HRTEM, Raman
Kasucian beurat% >90 >90 >90 TGA & TEM
Panjangna mikron 1-3 1-3 1-3 TEM
SSA m2/g >340 >380 >380 BET
lebu beurat% <5 <5 <5 HRTEM, TGA
Ig/Id -- > 9 > 9 > 9 Raman
-OH Fungsional beurat%   3.96   XPS & Titrasi
-COOH Fungsional beurat%     2.73 XPS & Titrasi
OD = ID Diaméter Luar = Diaméter Batin SSA = Wewengkon Permukaan Spésifik

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami