banner

Taros Kami

Shanghai Zoran Anyar Bahan Co., Ltd.

Kalayan produk anu saé, jasa kualitas luhur sareng sikep jasa anu ikhlas, kami mastikeun kapuasan pelanggan
sareng ngabantosan para nasabah nyiptakeun nilai pikeun kapentingan silih sareng nyiptakeun kaayaan win-win.
Wilujeng sumping para nasabah di sakumna dunya pikeun ngahubungi kami atanapi nganjang ka perusahaan kami.
Kami bakal nyugemakeun anjeun kalayan jasa profésional kami!

contact us

Alamat

Gedong 2, No 355, Jalan Hepeng, Distrik Qingpu, Shanghai, Cina

Surélék

Telepon

0086-13918746919
0086-(0)21-34786101

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Peta

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami