Flavour & Fragrance
Inorganic Chemicals
Shanghai Zoran

tentang Kami

naon urang ngalakukeun

Shanghai Zoran New Material Co., Ltd. perenahna di pusat ékonomi-Shanghai, kantor ékspor pikeun pabrik.Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan anu ngahijikeun panalungtikan ilmiah, produksi, pamariksaan sareng penjualan.Ayeuna, urang utamina ngurus kimia organik, bahan nano, bahan bumi jarang, sareng bahan canggih anu sanés.Ieu bahan canggih anu loba dipaké dina kimia, ubar, biologi, panyalindungan lingkungan, énergi anyar, jsb Kami geus ngadegkeun opat jalur produksi aya kalawan kaluaran taunan 10.000 ton.Nyertakeun wewengkon leuwih ti 70 acres, kalawan aréa konstruksi 15.000 méter pasagi, sarta ayeuna boga leuwih ti 180 pagawé, nu 10 jalma téh insinyur senior.Éta parantos lulus ISO9001, ISO14001, ISO22000 sareng sertifikasi sistem internasional anu sanés.Ladenan saatos-jualan lengkep, urang tiasa nyintésis salaku pamenta spésifikasi konsumén.

deui >>
Kauntungan

Pelanggan heula, profési heula, jujur ​​heula

Shanghai Zoran

PUSAT PRODUK

  • Integrity cooperation 100% 100%

    Kerjasama Integritas 100%

  • Area   15,000 square meters 15.000

    Legana 15.000 méter pasagi

  • Years Of Establishment 28+ 28+

    Taun Ngadegna 28+

  • Sales service 24*7 24*7

    jasa jualan 24*7

  • Exporting Country 30+ 30+

    Nagara ékspor 30+

warta

Zoran

Shanghai Zoran Anyar Bahan Co., Ltd.

Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan anu ngahijikeun panalungtikan ilmiah, produksi, pamariksaan sareng penjualan

Naon gunana graphene?Dua kasus aplikasi ngamungkinkeun anjeun ngartos ...

Dina 2010, Geim jeung Novoselov meunang Hadiah Nobel dina fisika pikeun karya maranéhanana dina graphene.Panghargaan ieu nyéépkeun kesan anu jero pikeun seueur jalma.Barina ogé, henteu unggal alat ékspérimén Hadiah Nobel sapertos biasa sapertos pita napel, sareng henteu unggal obyék panilitian magis sareng gampang kahartos sapertos R ...
deui >>

Ulikan ngeunaan résistansi korosi graphene / carbon nanotube reinforced alumin...

1. Persiapan palapis Pikeun mempermudah tés éléktrokimia engké, 30mm dipilih × 4 mm 304 stainless steel salaku dasarna.Poles sareng cabut lapisan oksida sésa-sésa sareng bintik-bintik karat dina permukaan substrat nganggo sandpaper, nempatkeun kana beaker anu ngandung acetone, ngubaran sta...
deui >>

(Litium anoda logam) Fase Interfacial éléktrolit padet turunan anion anyar

Solid Electrolyte Interphase (SEI) loba dipaké pikeun ngajelaskeun fase anyar kabentuk antara anoda jeung éléktrolit dina batré gawé.Batré logam litium (Li) dénsitas énergi anu luhur kaganggu ku déposisi litium déndritik dipandu ku SEI anu henteu seragam.Sanajan eta boga hiji unik ...
deui >>