banner

Pabrik di stock Litium Batré kelas Single walled Karbon Nanotube SWCNT

Pabrik di stock Litium Batré kelas Single walled Karbon Nanotube SWCNT

Katerangan pondok:

Spésifikasi Single Walled Carbon Nanotubes:

OD: 20-30nm

ID: 5-10nm

Panjangna: 10-30um

Eusi: > 90wt%

Kandungan CNTs: >38wt%

Métode nyieun: CVD


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Spésifikasi Single Walled Carbon Nanotubes:

OD: 20-30nm

ID: 5-10nm

Panjangna: 10-30um

Eusi: > 90wt%

Kandungan CNTs: >38wt%

Métode nyieun: CVD

Kaunggulan tina SWCNTs dipaké dina Sewage Treatment:

Aplikasi: Kusabab bédana diaméterna sareng sudut héliks, nanotube karbon tiasa janten atribut logam atanapi atribut semi-konduktif.Janten, tiasa dianggo pikeun ngadamel dioda skala molekular, sareng dioda bakal sakedik nanométer anu langkung alit tibatan anu universal ayeuna.Karbon nanotube boga kakuatan pangluhurna, nu leuwih kuat batan baja.Dina waktu nu sarua, karbon nanotube pisan hampang dina beurat, nu ngan hiji kasapuluh tina baja nu.Éta gaduh perspéktif aplikasi anu saé dina widang bahan komposit sareng bakal pangaruh anu saé pikeun aerospace sareng aeronautics.

Karbon nanotube boga kinerja émisi médan alus teuing.Ieu bisa dipaké dina nyieun alat tampilan panel datar jeung tinimbang téhnik tube éléktron katoda badag tur beurat.Salian ti éta, nanotube karbon ogé tiasa dianggo dina ngadamel bantalan molekul sareng robot nano.Éta cocog pikeun dianggo salaku bahan panyimpen énergi sapertos panyimpen hidrogén.Dina téknik ubar, éta tiasa dianggo salaku wadah nano sareng pikeun ngontrol dosis.

Karbon nano-tube nyaéta kristal grafit tubular kelas nano, anu diwangun ku monolayer atanapi multilayer flakegraphite anu ngurilingan aci tengah nurutkeun sudut spiral tangtu Curly na kana tube cylindrical seamless.Kusabab konstruksi husus, mibanda loba pasipatan husus sarta bisa dipaké dina éléktronika, mesin, ubar, tanaga, kimia, élmu optik jeung widang séjén élmu bahan, kitu ogé kagunaan poténsi dina widang arsitéktur.Aranjeunna nunjukkeun kakuatan anu luar biasa sareng sipat listrik anu unik, sareng konduktor termal anu efisien.

Kakuatan sareng kalenturan nanotube karbon ngajantenkeun aranjeunna tiasa dianggo pikeun ngatur struktur skala nano sanés, anu nunjukkeun yén aranjeunna bakal ngagaduhan peran penting dina rékayasa nanotéhnologi.

Spésifikasi

H863a0492c2884ae38b5fc95c1414ccb7x
Harta Unit SWCNTs Métode Pangukuran
OD nm 1-2 1-2 1-2 HRTEM, Raman
Kasucian beurat% >90 >90 >90 TGA & TEM
Panjangna mikron 5-30 5-30 5-30 TEM
SSA m2/g >380 > 300 >320 BET
lebu beurat% <5 <5 <5 HRTEM, TGA
Ig/Id -- > 9 > 9 > 9 Raman
-OH Fungsional beurat%   3.96   XPS & Titrasi
-COOH Fungsional beurat%     2.73 XPS & Titrasi

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami