banner

Dahareun garde Étil Oleate CAS 111-62-6

Dahareun garde Étil Oleate CAS 111-62-6

Katerangan pondok:

Étil Oleate diartikeun salaku konsumsi rempah anu diidinan dina GB 2760-1996.

Étil Oleate dipaké salaku pelumas, panolak cai jeung agén toughening résin.

Étil Oleate dipaké dina persiapan surfactants jeung bahan kimia organik lianna.Éta ogé dianggo salaku parfum, excipients, plasticizer sareng matriks salep.Pelincir.Agén tahan cai.Agén toughening résin.Fase stasioner kromatografi gas (suhu maksimum nyaéta 120 C, pangleyur nyaéta métanol sareng étil éter).

Étil Oleate Dipaké salaku agén toughening pikeun kromatografi gas cair stasioner, pangleyur, pelumas jeung résin.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Barang

Spésifikasi

Penampilan

Cairan transparan konéng teu warnaan atanapi konéng

Nilai asam (mgKOH/g)

≤0,50

Kamurnian,%

≥99.0

Nilai iodin (gI2/100g)

75.0-90.0

Nilai saponifikasi (gI2/100g)

177.0-188.0

Cai,%

≤1.0

Dénsitas rélatif

0.866-0.874

Aplikasi

1, Étil Oleate dihartikeun salaku konsumsi diijinkeun rempah di GB 2760--1996.

2, Étil Oleate dipaké salaku pelumas, panolak cai jeung agén toughening résin.

3, Étil Oleate dipaké dina persiapan surfactants jeung bahan kimia organik lianna.Éta ogé dianggo salaku parfum, excipients, plasticizer sareng matriks salep.Pelincir.Agén tahan cai.Agén toughening résin.Fase stasioner kromatografi gas (suhu maksimum nyaéta 120 C, pangleyur nyaéta métanol sareng étil éter).

4, Étil Oleate Dipaké salaku agén toughening pikeun kromatografi gas cair stasioner, pangleyur, pelumas jeung résin.

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami