banner

Pasokan pabrik harga pangsaéna CAS 86-81-7 3,4,5-Trimethoxybenzaldehyde dina saham

Pasokan pabrik harga pangsaéna CAS 86-81-7 3,4,5-Trimethoxybenzaldehyde dina saham

Katerangan pondok:

Ngaran produk: 3,4,5-Trimethoxybenzaldehyde

NO CAS: 86-81-7

MF:C10H12O4

MW: 196.200

Penampilan: kristal jarum bodas nepi ka konéng.

Packing: 25kg/karton, 25kg/drum

USE: Dipaké pikeun sintésis


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kualitas luhur 3,4,5-Trimethoxybenzaldehyde CAS 86-81-7

Ngaran produk: 3,4,5-Trimethoxybenzaldehyde

NO CAS: 86-81-7

MF:C10H12O4

MW: 196.200

Penampilan: kristal jarum bodas nepi ka konéng.

Packing: 25kg/karton, 25kg/drum

USE: Dipaké pikeun sintésis

Ngaran Produk
3,4,5-Trimethoxybenzaldehyde
CAS
86-81-7
Bungkusan
25 kg/drum
Kasucian
99,0%
Panyimpenan
Cool Tempat garing
Sampel
Aya
hirup rak
2 taun

 

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami