banner

Dahareun garde CAS 120-51-4 Benzyl bénzoat cair

Dahareun garde CAS 120-51-4 Benzyl bénzoat cair

Katerangan pondok:

Benzyl benzoate dipaké pikeun pangleyur kasturi jeung seungit tina seungit, substitutes kapur barus.

Benzyl benzoate pamakéan dina panggih, utamana dina tipe floral mangrupakeun seungit alus, thinner atawa pangleyur.

Benzyl benzoate pamakéan GB 2760-1996 nyadiakeun keur pamakéan bungbu edible.

Pamakéan Benzyl bénzoat tina selulosa asétat, nitroselulosa jeung pangleyur kasturi jieunan, seungit tetep, plasticizer.Acaricides.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Spésifikasi Benzyl bénzoat cas: 120-51-4

ITEM ANALISIS

SPESIFIKASI

HASIL

PENAMPILAN:

Cairan henteu warnaan dugi ka konéng

COMPLIES

UJI (%):

99.0-100.5

99.64

ASAM (MG/G NAOH):

0,2 MAX

0.06

CAI (%):

0,5 MAX

0.083

Awu sulpat (%):

0,1 MAX

0.07

GRAVITIS SPESIFIK (20 ℃):

1.118-1.122

1.121

Indéks réfraktif (hd20):

1.568-1.570

1.570

TITIK katirisan (℃):

17 MIN

17.1

Aplikasi

Benzyl benzoate dipaké pikeun pangleyur kasturi jeung seungit tina seungit, substitutes kapur barus.

Benzyl benzoate pamakéan dina panggih, utamana dina tipe floral mangrupakeun seungit alus, thinner atawa pangleyur.

Benzyl benzoate pamakéan GB 2760-1996 nyadiakeun keur pamakéan bungbu edible.

Pamakéan Benzyl bénzoat tina selulosa asétat, nitroselulosa jeung pangleyur kasturi jieunan, seungit tetep, plasticizer.Acaricides.

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami