banner

Pasokan pabrik harga pangsaéna DOP plasticizer Di-iso-octyl Phthalate CAS 117-81-7

Pasokan pabrik harga pangsaéna DOP plasticizer Di-iso-octyl Phthalate CAS 117-81-7

Katerangan pondok:

Rumus kimia sareng beurat molekul

Rumus kimia: C16H22O4

Beurat molekular: 278,35

No CAS: 84-74-2


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Dibutyl Phthalate (DBP)

Rumus kimia sareng beurat molekul

Rumus kimia: C16H22O4

Beurat molekular: 278,35

No CAS: 84-74-2

Sipat sarta kagunaan

Teu warnaan, cairan oily transparan, bp340 ℃, viskositas 12 ~ 22 cp (20 ℃), indéks réfraktif 1,4895 ~ 1,4926 (25 ℃).

Kasaluyuan anu saé sareng kalolobaan résin étilén sareng selulosa.Dipaké pikeun plasticizer utama pikeun résin selulosa jeung polyvinyl klorida, potency pangleyur alus tur kasaluyuan alus, sipat softening rupa, tapi kirang sepuh-durasi sarta anti-wanter-ékstraksi.

Ogé dipaké salaku plasticizer pikeun polyvinyl asétat, résin alkyd, étil selulosa jeung rubbers.

Standar kualitas

Spésifikasi

Super Kelas

Kelas munggaran

Kelas mumpuni

Warna (Pt-Co), kode No. ≤

20

25

40

Nilai asam, mgKOH/g ≤

0.07

0.12

0.20

Dénsitas, g/cm3

1.046±0.002

Eusi(GC),% ≥

99.5

99.0

98.0

Titik nyala, ℃ ≥

160

160

160

Kandungan cai,% ≤

0.10

0.15

0.20

Pakét jeung neundeun

Dipak dina kendang beusi, beurat bersih 200 kg/drum.

Disimpen di tempat anu garing, rindang, berventilasi.Dicegah tina tabrakan jeung sunrays, hujan-serangan salila penanganan sarta pengiriman barang.

Patepung seuneu panas tur jelas tinggi atawa kontak agén pangoksidasi, ngabalukarkeun bahaya ngaduruk.

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami