banner

Kualitas luhur bubuk DMSA Succimer / Asam Dimercaptosuccinic CAS 304-55-2

Kualitas luhur bubuk DMSA Succimer / Asam Dimercaptosuccinic CAS 304-55-2

Katerangan pondok:

asam Dimercaptosuccinic CAS 304-55-2

Ngaran Kimia: asam Dimercaptosuccinic

No CAS: 304-55-2

Rumus molekul: C4H6O4S2

Beurat molekular: 182.22

Penampilan: bubuk bodas atanapi pareum bodas


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kualitas luhur Succimer CAS 304-55-2 Dimercaptosuccinic Asam DMSA

asam Dimercaptosuccinic CAS 304-55-2

Ngaran Kimia: asam Dimercaptosuccinic

No CAS: 304-55-2

Rumus molekul: C4H6O4S2

Beurat molekular: 182.22

Penampilan: bubuk bodas atanapi pareum bodas

Pasipatan has

Barang

SPESIFIKASI

Ciri

Bubuk bodas

Assay

99,0%~101,0%

PH

2.5-3.0

Sésa dina ignition

≤0,1%

Leungitna dina drying

≤1,0%

Pamakéan

Asam Dimercaptosuccinic DMSA nyaéta sanyawa organosulfur kalayan rumus HO2CCH(SH)CH(SH)CO2H.Padet teu warnaan ieu ngandung dua asam karboksilat sareng dua gugus tiol, anu terakhir tanggung jawab pikeun bau anu teu pikaresepeun.Éta lumangsung dina dua diastereomer, meso sareng bentuk dl kiral.Isomér meso dipaké salaku agén achelating.

Bungkusan sareng Pengiriman

Packing: 1KG/Tas, ​​25KG/Drum

Panyimpenan

Produk anu dipak dina containers.Store bersih di ventilated, tempat garing, nyegah sinar panonpoé langsung.

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami