banner

Cara pengiriman anu aman CAS 1205-17-0 Cairan hélion

Cara pengiriman anu aman CAS 1205-17-0 Cairan hélion

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Helional

CAS: 1205-17-0

MF:C11H12O3

MW: 192.21

Kapadetan: 1,162 g / ml

Paket: 1 L/botol, 25 L/drum, 200 L/drum


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran produk: Helional

CAS: 1205-17-0

MF:C11H12O3

MW: 192.21

Kapadetan: 1,162 g / ml

Paket: 1 L/botol, 25 L/drum, 200 L/drum

Barang
spésifikasi
Penampilan
Cairan konéng lampu
Kasucian
≥99%
Warna (APHA)
≤50
Cai
≤0,5%
Kaasaman (mgKOH/g)
≤0.2

Aplikasi

Helional tiasa dianggo dina rasa, seungit, kosmétik sareng detergent.

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami