banner

99,99% High Purity CAS 534-17-8 Cesium Carbonate Cs2CO3 Bubuk

99,99% High Purity CAS 534-17-8 Cesium Carbonate Cs2CO3 Bubuk

Katerangan pondok:

NO CAS: 534-17-8

[Rumus] Cs2CO3

[Sipat] kristal bodas, deliquescent gampang, leyur dina cai, alkohol jeung éter.Terurai dina 610 ℃


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Césium Karbonat (Kemurnian Tinggi)

NO CAS: 534-17-8

[Rumus] Cs2CO3

[Sipat] kristal bodas, deliquescent gampang, leyur dina cai, alkohol jeung éter.Terurai dina 610 ℃

[Standar Kualitas]
 

Cs2CO3 mnt%

Kotoran Max ppm

Li

K

Na

Ca

Mg

Fe

Al

Si

Rb

Pb

99.9

5

50

50

30

5

10

50

50

200

5

99.95

5

50

50

20

5

5

20

20

100

5

99.99

1

10

5

10

1

3

2

10

20

5

[Maké] Salaku bahan baku pikeun nyieun Katalis.

[Packing] 25kg / drum atanapi sakumaha per sarat konsumén '.

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami