banner

Diallyl disulfide cas 2179-57-9 di stock

Diallyl disulfide cas 2179-57-9 di stock

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Diallyl disulfide

Nomer CAS: 2179-57-9

Penampilan: teu warnaan nepi ka cair konéng lampu

Kapadetan: 1,0 ± 0,1 g / cm3

Beurat molekular: 114,142

Rumus molekul: C6H10S2

Titik lebur: -30 °C

Titik didih: 125,0 ± 9,0 ° C dina 760 mmHg

Titik nyala: 109,8 ± 20,4 ° C

Panyimpenan: Simpen wadahna disegel sareng disimpen dina tempat anu tiis, garing, sareng pastikeun aya ventilasi anu saé atanapi alat knalpot di tempat damel.

Pamakéan: Dipaké salaku panengah organik


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Pasokan pabrik Diallyl disulfide cas 2179-57-9 dina saham Allyl disulfide

Ngaran produk: Allyl disulfide / Diallyldisulfide

Pasokan pabrik Diallyl disulfide cas 2179-57-9 dina saham Allyl disulfide

Ngaran Produk Dialil disulfida
CAS No 2179-57-9
Penampilan teu warnaan nepi ka cair konéng
Kapadetan 1,0±0,1 g/cm3
Beurat molekular 114.142
Rumus molekular C6H10S2
Titik lebur -30 °C
Titik ngagolak 125.0±9.0 °C dina 760 mmHg
titik kaingetan 109,8±20,4 °C
Panyimpenan Tetep wadahna disegel sareng disimpen di tempat anu tiis, garing, sareng pastikeun aya ventilasi anu saé atanapi alat knalpot di tempat damel.
Pamakéan Dipaké salaku panengah organik

 

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami