banner

Pabrik Pasokan borongan aditif pangan ws3 agén cooling ws-3

Pabrik Pasokan borongan aditif pangan ws3 agén cooling ws-3

Katerangan pondok:

Dahareun cooling aditif bubuk agén cooling ws-3

1. agén cooling ngajadikeun Toilet cai Refreshing, itching, Sterilization;

2. Agén cooling dina cai toilet bisa Ngaleungitkeun mites, sarta ogé tetep Reungit tetep jauh ti urang.

3. Dina usum panas Coolant-ngandung cai Floral méré urang rasa Cool, bisa Cabut bau kesang jeung ngarasa leuwih alus ti Panas baruntus


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Dahareun cooling aditif bubuk agén cooling ws-3

1. agén cooling ngajadikeun Toilet cai Refreshing, itching, Sterilization;
2. Agén cooling dina cai toilet bisa Ngaleungitkeun mites, sarta ogé tetep Reungit tetep jauh ti urang.
3. Dina usum panas Coolant-ngandung cai Floral méré urang rasa Cool, bisa Cabut bau kesang jeung ngarasa leuwih alus ti Panas baruntus

Naha agén Cooling ws-3 ngagentos Menthol
 
Paké jumlah
tiis-felling
langgeng
Oder séjén
dina suhu luhur
Ngaganggu
Agén cooling ws-3
30-100ppm

(0,03-0,1%)
15-35 menit,

Teu volatile
No
résistansi suhu luhur
No
Mentol
lamun make leuwih rasa biter, lamun make kirang euweuh rasa tiis
3-5 menit,

volatile
pait,

astringent
Ngahasilkeun bau volatile di High
Ngaganggu kana panon

Bedana agén cooling runtuyan WS

Beda agén cooling
Ngaran produk / barang Pangaruh
WS-23 Kalayan seungit mint, éta tiasa peupeus dina sasih, dampak anu kuat dina bulan.
WS-3 Ieu lumangsung lalaunan coolifeeling dina bulan, dina tonggong sungut jeung létah.
WS-12 Kalawan ambu Peppermint, dina Rongga aral gaya ngabeledug lemah, asup kana tikoro tempat nyorot rarasaan cooling, Kauntungannana nyaéta lilana leuwih panjang.
WS-5 Cai mibanda ambu Peppermint jeung aktivitas rasa tiis pangluhurna, nimpah sakabéh mukosa lisan, tikoro jeung irung.
The Duration WS-23 ngeunaan 10-15 mnt WS-3 ngeunaan 20 mnt

WS-12 ngeunaan 25-30 mnt WS-5 ngeunaan 20-25 mnt

Pangaruh cooling WS-5> WS-12> WS-3> WS-23

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami