banner

Dahareun kelas Cooling agén WS 5 cooling agén ws 5 bubuk

Dahareun kelas Cooling agén WS 5 cooling agén ws 5 bubuk

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Cooling agén ws-5

Ngaran Kimia: N-((ethoxycarbonyl)metil)-p-mentana-3-carboxamide

CAS No.: 68489-14-5

MF: C15H27NO3

MW: 269,38

Penampilan: bubuk kristalin bodas

Bau: bau menthol saeutik (ampir euweuh bauan)

Métode deteksi: HPLC

Purity: ≥99%

Titik lebur: 80-82 ℃

FEMA No.: 4309

EINECS No.: Na/A

Titik nyala: >100 ℃


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk

Ngaran produk: Cooling agén ws-5
Ngaran Kimia: N-((ethoxycarbonyl)metil)-p-mentana-3-carboxamide
CAS No.: 68489-14-5
MF: C15H27NO3
MW: 269,38
Penampilan: bubuk kristalin bodas
Bau: bau menthol saeutik (ampir euweuh bauan)
Métode deteksi: HPLC
Purity: ≥99%
Titik lebur: 80-82 ℃
FEMA No.: 4309
EINECS No.: Na/A
Titik nyala: >100 ℃
Leyur: Ieu sparingly leyur dina cai.Éta larut dina étanol, propiléna glikol, sistem rasa sareng minyak seungit.
Kahirupan rak: 2 taun
Paket: 1kg per kantong kalayan palastik ganda jero sarta kantong aluminium foil luar, atawa 25kg per kendang serat kalayan kantong plastik ganda jero, atawa nurutkeun sarat konsumén '.
Panyimpenan: Simpen di tempat anu tiis sareng garing.Jauhkeun tina cahaya anu kuat sareng panas.

WS3, WS5, WS10, WS12, WS23, WS27...

Kaunggulan:
1. Agén cooling lila-akting, nu boga rasa cooling kuat tur manjangkeun efek cooling.
2. Résistansi Panas: Pemanasan dina 200oC moal ngirangan pangaruh pendinginan, cocog pikeun dianggo dina baking sareng prosés pemanasan suhu luhur.
3. Cooling agén ws-5 nyaéta cai-kaleyuran henteu leuwih ti 0.1%, éta leuwih hade tinimbang agén cooling tradisional, ku kituna bisa meta dina rasa pucukna langkung wallop sarta miboga éfék cooling panjang.
4. produk nu teu boga bau.Nalika dianggo sareng rasa anu sanés, éta ningkatkeun épék rasa.

Aplikasi:
1. Produk pamakéan sapopoé: odol, produk lisan, Air Freshener, krim kulit, krim cukur, sampo, sunscreen, krim pancuran.
2. Produk pangan: produk confectionery, coklat, produk susu, bir, sulingan sumanget, inuman,
Permén karét.

Bedana agén cooling runtuyan WS

 

Beda agén cooling

 

Ngaran produk / barang Pangaruh
WS-23 Kalayan seungit mint, éta tiasa peupeus dina sasih, dampak anu kuat dina bulan.
WS-3 Ieu lumangsung lalaunan coolifeeling dina bulan, dina tonggong sungut jeung létah.
WS-12 Kalawan ambu Peppermint, dina Rongga aral gaya ngabeledug lemah, asup kana tikoro tempat nyorot rarasaan cooling, Kauntungannana nyaéta lilana leuwih panjang.
WS-5 Cai mibanda ambu Peppermint jeung aktivitas rasa tiis pangluhurna, nimpah sakabéh mukosa lisan, tikoro jeung irung.
The Duration WS-23 ngeunaan 10-15 mnt WS-3 ngeunaan 20 mnt

WS-12 ngeunaan 25-30 mnt WS-5 ngeunaan 20-25 mnt

Pangaruh cooling WS-5> WS-12> WS-3> WS-23

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami