banner

Dahareun kelas ws27 agén cooling ws 27 bubuk

Dahareun kelas ws27 agén cooling ws 27 bubuk

Katerangan pondok:

NO CAS: 51115-70-9

Purity: 99% min

Penampilan: bubuk kristal bodas

Titik nyala: 152,22 ℃

FEMA NO: 4557

Cooling Agent ws27 mangrupa salah sahiji aditif pangalusna pikeun produk pamakéan sapopoé, utamana dina kosmétik sarta kadaharan.

Xian Taima boga tipena béda agén cooling: WS3, WS5, WS10, WS12, WS23, WS27 ...


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

cooling agén ws27 cooling agén ws 27 pikeun shisha hookah ambu

agén cooling ws27:
NO CAS: 51115-70-9
Purity: 99% min
Penampilan: bubuk kristal bodas
Titik nyala: 152,22 ℃
FEMA NO: 4557
Cooling Agent ws27 mangrupa salah sahiji aditif pangalusna pikeun produk pamakéan sapopoé, utamana dina kosmétik sarta kadaharan.
Xian Taima boga tipena béda agén cooling:
WS3, WS5, WS10, WS12, WS23, WS27...

Aplikasi

cooling agén ws27 cooling agén ws 27 pikeun shisha hookah ambu

1. Produk pamakéan sapopoé: odol, produk lisan, Air Freshener, krim kulit, krim cukur, sampo, sunscreen, krim pancuran.
2. Produk pangan: produk confectionery, coklat, produk susu, bir, sulingan sumanget, inuman, permén karét.
3. Ubar: linctus, salep ngurangan peradangan, dyspepsia, antipruritic, liniment, Rongga lisan acesodyne, Pél heatstroke.
4. Batur: roko, filter tip sarta bako sejen, éta ogé bisa dipaké pikeun nyetir serangga.

Bedana agén cooling runtuyan WS

Beda agén cooling
Ngaran produk / barang Pangaruh
WS-23 Kalayan seungit mint, éta tiasa peupeus dina sasih, dampak anu kuat dina bulan.
WS-3 Ieu lumangsung lalaunan coolifeeling dina bulan, dina tonggong sungut jeung létah.
WS-12 Kalawan ambu Peppermint, dina Rongga aral gaya ngabeledug lemah, asup kana tikoro tempat nyorot rarasaan cooling, Kauntungannana nyaéta lilana leuwih panjang.
WS-5 Cai mibanda ambu Peppermint jeung aktivitas rasa tiis pangluhurna, nimpah sakabéh mukosa lisan, tikoro jeung irung.
The Duration WS-23 ngeunaan 10-15 mnt WS-3 ngeunaan 20 mnt

WS-12 ngeunaan 25-30 mnt WS-5 ngeunaan 20-25 mnt

Pangaruh cooling WS-5> WS-12> WS-3> WS-23

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami