banner

Pasokan pabrik ws-23 agén cooling Aditif pangan

Pasokan pabrik ws-23 agén cooling Aditif pangan

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: N, 2, 3-Trimétil-2-isopropil Butanamid

Penampilan: bubuk kristal bodas

Spésifikasi: 99%

CAS No.: 51115-67-4

Kelas: Food grade

Fungsi: Nambahkeun rasa tiis pikeun tuangeun, inuman, karét mint sareng kosmetik…

MOQ: 1 kg

Sampel: sadia

Kahirupan rak: 24 Bulan


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran produk: Grosir kualitas luhur 99% cooling agén bubuk WS-23 kalawan harga pangalusna

Ngaran Kimia: N, 2, 3-Trimétil-2-isopropil Butanamid

Penampilan: bubuk kristal bodas

Spésifikasi: 99%

CAS No.: 51115-67-4

Kelas: Food grade

Fungsi: Nambahkeun rasa tiis pikeun tuangeun, inuman, karét mint sareng kosmetik ...

MOQ: 1 kg

Sampel: sadia

Kahirupan rak: 24 Bulan

Agén cooling WS-23 mangrupakeun tipe anyar agén cooling sintétik jieunan, kalawan pangaruh cooling alus, jumlah tambahan low sarta ampir hambar.Éta tiasa cocog sareng rasa anu sanés pikeun ngahasilkeun produk kalayan rasa sareng seungit anu béda.

Sabalikna tina agén penyejuk anu sanés, Lynsey's WS-23 langkung buleud sareng mulus dina karakter.

Aditif ieu saé pikeun anu mikaresep pangaruh penyejukan "tiis atanapi tiris" kalayan rasa muting kirang tibatan aditif populér sanés.

Fitur Utama

1. Kontinyu sarta lila langgeng cooling sarta pangaruh refreshing, teu mibanda panas, karasa tur stinging sensasi Menthol jeung / atawa Peppermint.

2. Résistansi Panas: Pemanasan dina 200oC moal ngirangan pangaruh pendinginan, cocog pikeun dianggo dina baking sareng prosés pemanasan suhu luhur anu sanés.

3. Inténsitas cooling na bisa ngajaga 15-30 menit, enriching nu refreshing produk jeung teu mibanda nyeri ngaduruk, stabbing na numbness, éta cooler ti produk Menthol tradisional.

4. Low dosage: 30-100mg / kg dosage bakal masihan pangaruh cooling alus.

5. kasaluyuan alus teuing jeung rasa sejen, éta bisa ningkatkeun éfék rasa.Éta ogé tiasa digabungkeun nganggo agén penyejuk anu sanés.

Bedana agén cooling runtuyan WS

Beda agén cooling
Ngaran produk / barang Pangaruh
WS-23 Kalayan seungit mint, éta tiasa peupeus dina sasih, dampak anu kuat dina bulan.
WS-3 Ieu lumangsung lalaunan coolifeeling dina bulan, dina tonggong sungut jeung létah.
WS-12 Kalawan ambu Peppermint, dina Rongga aral gaya ngabeledug lemah, asup kana tikoro tempat nyorot rarasaan cooling, Kauntungannana nyaéta lilana leuwih panjang.
WS-5 Cai mibanda ambu Peppermint jeung aktivitas rasa tiis pangluhurna, nimpah sakabéh mukosa lisan, tikoro jeung irung.
The Duration WS-23 ngeunaan 10-15 mnt WS-3 ngeunaan 20 mnt

WS-12 ngeunaan 25-30 mnt WS-5 ngeunaan 20-25 mnt

Pangaruh cooling WS-5> WS-12> WS-3> WS-23

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami