banner

DMP Cair Dimétil Phthalate CAS 131-11-3

DMP Cair Dimétil Phthalate CAS 131-11-3

Katerangan pondok:

Rumus kimia sareng beurat molekul

Rumus kimia: C10H10O4

Beurat molekular: 194.19

CAS No.: 131-11-3


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Dimétil Phthalate (DMP)

Rumus kimia sareng beurat molekul

Rumus kimia: C10H10O4

Beurat molekular: 194.19

CAS No.: 131-11-3

Sipat sarta kagunaan

teu warnaan, cairan oily transparan, bp282 ℃, titik beku 0 ℃, indéks réfraktif 1,516 (20 ℃).

Leyur jeung sagala rupa résin selulosa, karét, résin ethylenic méré alus film-ngabentuk, adhesion jeung cai-proofing sipat.

Dipaké sacara éksténsif salaku pangleyur pikeun ngahasilkeun métil-étil keton péroxida, palapis anticorrosive anu ngandung fluro.

Plasticizer pikeun résin tina selulosa asétat.

Bahan reungit-expellant, panengah pikeun sintésis organik jsb.

Standar kualitas

Spésifikasi

Super Kelas

Kelas munggaran

Kelas mumpuni

Warna (Pt-Co), kode No. ≤

15

30

80

Kaasaman (diitung salaku asam phthalic),% ≤

0.008

0.010

0,015

Kapadetan (20 ℃), g / cm3

1.193±0.002

Eusi(GC),% ≥

99.0

99.0

98.5

Titik nyala, ℃ ≥

135

130

130

stabilitas panas (Pt-Co), kode No. ≤

20

50

/

Kandungan cai,% ≤

0.10

0.20

/

Pakét jeung neundeun

Dipak dina 200 liter kendang beusi, beurat bersih 220 kg/drum.

Disimpen di tempat anu garing, rindang, berventilasi.Dicegah tina tabrakan jeung sunrays, hujan-serangan salila penanganan sarta pengiriman barang.

Patepung seuneu panas tur jelas tinggi atawa kontak agén pangoksidasi, ngabalukarkeun bahaya ngaduruk.

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami