banner

Katalis laris cas 18497-13-7 kalayan kandungan logam 37,7% asam kloroplatinat héksahidrat

Katalis laris cas 18497-13-7 kalayan kandungan logam 37,7% asam kloroplatinat héksahidrat

Katerangan pondok:

Katalis logam mulia nyaéta logam mulia anu loba dipaké dina industri kimia alatan kamampuhna pikeun nyepetkeun prosés kimiawi.Emas, paladium, platina, rhodium, jeung pérak mangrupa sababaraha conto logam mulia.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

bubuka

Katalis logam mulia nyaéta logam mulia anu loba dipaké dina industri kimia alatan kamampuhna pikeun nyepetkeun prosés kimiawi.Emas, paladium, platina, rhodium, jeung pérak mangrupa sababaraha conto logam mulia.Katalis logam mulia nyaéta anu diwangun ku partikel logam mulia skala nano anu kasebar pisan anu dirojong dina permukaan anu luhur sapertos karbon, silika, sareng alumina.Katalis ieu ngagaduhan sababaraha aplikasi dina sababaraha industri.Unggal katalis logam mulia boga ciri unik.Katalis ieu utamana dipaké pikeun réaksi sintésis organik.Faktor sapertos naékna paménta ti séktor pamakean akhir, masalah lingkungan sareng implikasi hukumna nyababkeun kamekaran pasar.

Sipat katalis logam mulia

Aktivitas 1.High sareng selektivitas logam mulia dina katalisis

Katalis logam mulia diwangun ku partikel logam mulia skala nano anu kasebar pisan dina pangrojong kalayan aréa permukaan anu luhur sapertos karbon, silika, sareng alumina.Partikel logam skala nano gampang nyerep hidrogén sareng oksigén dina atmosfir.Hidrogen atawa oksigén aktif pisan alatan adsorpsi disosiatifna ngaliwatan d-éléktron kaluar tina cangkang atom logam mulia.

2. Stabilitas
Logam mulia stabil.Aranjeunna teu gampang ngabentuk oksida ku oksidasi.Oksida tina logam mulia, di sisi séjén, rélatif teu stabil.Logam mulia henteu gampang leyur dina larutan asam atanapi basa.Kusabab stabilitas termal anu luhur, katalis logam mulia parantos dianggo salaku katalis pemurnian gas knalpot otomotif.

Spésifikasi

Ngaran Produk
Asam kloroplatinat héksahidrat / asam kloroplatinat
Kasucian
99,9%
eusi logam
37,5% mnt
CAS No.
18497-13-7
Inductively Coupled Plasma/Elemental Analyzer (Najis)
Pd
<0.0050
Al
<0.0050
Au
<0.0050
Ca
<0.0050
Ag
<0.0050
Cu
<0.0050
Mg
<0.0050
Cr
<0.0050
Fe
<0.0050
Zn
<0.0050
Mn
<0.0050
Si
<0.0050
Ir
<0.0050
Pb
<0.0005
Aplikasi
1. Asam chloroplatinic dipaké dina Nyiapkeun lolobana uyah platinum jeung kompléx.

2. Ogé dipaké salaku mandi electroplating pikeun plating na palapis platinum.
3. aplikasi sejenna dina katalisis.prékursor katalis pikeun réaksi silil hidrida jeung olefins, hidrosilylation.
4. Ogé dipaké pikeun nangtukeun kalium.
Bungkusan
5 g/botol;10 g/botol;50g/botol;100g/botol;500g/botol;1kg / botol atanapi sakumaha pamundut

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami