banner

Pabrik suplai harga pangalusna TOP Trioctyl Citrate CAS 78-42-2

Pabrik suplai harga pangalusna TOP Trioctyl Citrate CAS 78-42-2

Katerangan pondok:

Rumus kimia sareng beurat molekul

Rumus kimia: C24H51O4P

Beurat molekular: 434,64

No CAS: 78-42-2


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Tri-iso-oktil fosfat (TOP)

Rumus kimia sareng beurat molekul

Rumus kimia: C24H51O4P

Beurat molekular: 434,64

No CAS: 78-42-2

Sipat sarta kagunaan

Teu warnaan, cairan oily transparan, bp216 ℃ (4mmHg), viskositas 14 cp (20 ℃), indéks réfraktif 1.4434 (20 ℃).

Ayeuna utamana dipaké salaku pangleyur processing, tinimbang hydroterpineol, pikeun ngahasilkeun hidrogén péroxida ku prosés anthraquinone.Ieu mangrupa pangleyur idéal dina prosés ieu, pikeun volatility low sarta koefisien distribution ékstraksi alus.

Éta ogé plasticizer tahan tiis sareng tahan seuneu anu diterapkeun dina résin étilén sareng selulosa, karét sintétik.Sipat tahan tiis langkung unggul tibatan éster adipate.

Standar kualitas

Spésifikasi

Super Kelas

Kelas munggaran

Warna (Pt-Co), kode No. ≤

20

30

Nilai asam, mgKOH/g ≤

0.10

0.20

Dénsitas, g/cm3

0,924±0,003

Eusi(GC),% ≥

99.0

99.0

Kandungan dioktil fosfat(GC),%≤

0.10

0.20

Eusi oktanol (GC),% ≤

0.10

0.15

Titik nyala, ℃ ≥

192

190

Tegangan permukaan (20 ~ 25 ℃), mN / m≥

18.0

18.0

Kandungan cai,% ≤

0.15

0.20

Pakét jeung neundeun, kaamanan

Dipak dina 200 liter kendang beusi galvanis, beurat bersih 180 kg/drum.

Disimpen di tempat anu garing, rindang, berventilasi.Dicegah tina tabrakan jeung sunrays, hujan-serangan salila penanganan sarta pengiriman barang.

Patepung seuneu panas tur jelas tinggi atawa kontak agén pangoksidasi, ngabalukarkeun bahaya ngaduruk.

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami