banner

Rhodium sulfat plating solusi perhiasan pérak emas CAS 10489-46-0 harga nguntungkeun

Rhodium sulfat plating solusi perhiasan pérak emas CAS 10489-46-0 harga nguntungkeun

Katerangan pondok:

Urang bisa ngahasilkeun leuwih 100 rupa katalis logam mulia sarta leuwih ti 10 logam mulia bubuk ultrafine jeung nano powder.Products anu loba dipaké dina industri kimia (kaasup ubar), industri nuklir, industri énergi, industri bahan, industri éléktronik, militér, lingkungan. protecyion, sarta loba wewengkon séjén.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Rhodium sulfat plating solusi perhiasan pérak emas CAS 10489-46-0 harga nguntungkeun

Urang bisa ngahasilkeun leuwih 100 rupa katalis logam mulia sarta leuwih ti 10 logam mulia bubuk ultrafine jeung nano powder.Products anu loba dipaké dina industri kimia (kaasup ubar), industri nuklir, industri énergi, industri bahan, industri éléktronik, militér, lingkungan. protecyion, sarta loba wewengkon séjén.

Rhodium tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun katalis hidrogenasi, thermocouple, alloy rhodium platinum, jsb.

Hal ieu ogé mindeng plated on searchlights na reflectors sarta dipaké salaku Polandia optik pikeun gemstones sarta salaku bagian kontak listrik.

Ieu bisa dipaké salaku bahan baku pikeun alat listrik, industri kimia jeung pabrik alloy precision.

Spésifikasi

Ngaran Produk:
solusi rhodium sulfat
Nomer CAS:
10489-46-0
Item tés
Standar
Hasilna
Penampilan
Leyuran coklat beureum saulas
Leyuran coklat beureum saulas
Kasucian
≥98%
> 98%
nilai PH
5.0-6.0
5.4
Ag
≥63,5%
63,58%
Cl
≤0,0005%
0,0002%
SO4
≤0,002%
0,0006%
Fe
≤0,002%
0,0008%
Cu
≤0,0005%
0,0001%
Pb
≤0,0005%
0,0002%
Rh
≤0,02%
0,001%
Pt
≤0,02%
0,001%
Au
≤0,02%
0,0008%
Ir
≤0,02%
0,001%
Ni
≤0,005%
0,0008%
Al
≤0,005%
0,0015%
Si
≤0,005%
0,001%

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami