banner

Meuli bubuk Platinum oksida / PtO2 CAS 1314-15-4 kalawan harga kalapa

Meuli bubuk Platinum oksida / PtO2 CAS 1314-15-4 kalawan harga kalapa

Katerangan pondok:

CAS No.: 1314-15-4

Formula Molekul: PtO2

Beurat molekular: 227,08

EINECS: 215-223-0

Kandungan Pt: Pt≥85,0% (anhidrat), Pt≥80% (hidrat), Pt≥70% (trihydrate)

Sinonim: Platina(IV) oksida, platina dioksida, platina oksida


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Meuli bubuk Platinum oksida / PtO2 CAS 1314-15-4 kalawan harga kalapa

CAS No.: 1314-15-4

Formula Molekul: PtO2

Beurat molekular: 227,08

EINECS: 215-223-0

Kandungan Pt: Pt≥85,0% (anhidrat), Pt≥80% (hidrat), Pt≥70% (trihydrate)

Sinonim: Platina(IV) oksida, platina dioksida, platina oksida

Sipat platinum oksida:

Katalis Adams, ogé katelah platina dioksida, biasana digambarkeun salaku platina(IV) oksida hidrat, PtO2•H2O.Ieu mangrupa katalis pikeun hidrogénasi jeung hidrogénolisis dina sintésis organik.[1]bubuk coklat poék ieu sadia komersil.Oksida sorangan lain katalis aktip, tapi jadi aktip sanggeus paparan hidrogén whereupon eta ngarobah kana platina hideung, nu jawab réaksi.

Aplikasi platinum oksida:

1.Hydrogenation katalis, cocog pikeun beungkeut ganda, beungkeut rangkep tilu, hidrokarbon aromatik, karbonil, nitrile, réduksi nitro

2. Bahan nyerep hidrogén alus teuing

3. Résistansi kalawan rentang nilai lalawanan low di industri éléktronik

4. Bahan baku pikeun komponén kayaning potentiometer jeung bahan garis pilem kandel pikeun industri éléktronik.

Spésifikasi

Ngaran Produk:
platina (iv) dioksida
Nomer CAS:
1314-15-4
Item tés
Standar
Hasilna
Penampilan
Coklat nepi ka kristal hideung
Coklat nepi ka kristal hideung
Kasucian
≥98%
> 98%
nilai PH
5.0-6.0
5.4
Ag
≥63,5%
63,58%
Cl
≤0,0005%
0,0002%
SO4
≤0,002%
0,0006%
Fe
≤0,002%
0,0008%
Cu
≤0,0005%
0,0001%
Pb
≤0,0005%
0,0002%
Rh
≤0,02%
0,001%
Pt
≤0,02%
0,001%
Au
≤0,02%
0,0008%
Ir
≤0,02%
0,001%
Ni
≤0,005%
0,0008%
Al
≤0,005%
0,0015%
Si
≤0,005%
0,001%

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami