banner

Pangalusna laris 3375-31-3 eusi logam 47,4% coklat nepi ka bronzing bubuk paladium asétat

Pangalusna laris 3375-31-3 eusi logam 47,4% coklat nepi ka bronzing bubuk paladium asétat

Katerangan pondok:

Ngaran produk: paladium asétat

Ngaran séjén: hexakis (acetato) tripalladium;bis (acetato) paladium;Palladiumacetatemingoldbrownxtl;Asam asétat paladium(II) uyah;Palladium(II)acetat;Palladousacetate;paladium - asam asétat (1: 2);asétat, paladium(2+) uyah (1:1)

Penampilan: bubuk kristalin coklat beureum saulas

Uji (Pd): 47%

Kamurnian: 99%

Rumus molekul: Pd(C2H3O2)2

Rumus Beurat: 224,49

CAS No.: 3375-31-3

Leyur: Teu leyur dina cai, Leyur dina bénzéna, toluene jeung asam asétat.

Lalaunan decomposited dina leyuran étanol.

Kapadetan 4.352

Fungsi utama: katalis kimiawi


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Pangalusna laris 3375-31-3 eusi logam 47,4% coklat nepi ka bronzing bubuk paladium asétat

Ngaran produk: paladium asétat

Ngaran séjén: hexakis (acetato) tripalladium;bis (acetato) paladium;Palladiumacetatemingoldbrownxtl;Asam asétat paladium(II) uyah;Palladium(II)acetat;Palladousacetate;palladium - asam asétat (1: 2);asétat, paladium(2+) uyah (1:1)

Penampilan: bubuk kristalin coklat beureum saulas

Uji (Pd): 47%

Kamurnian: 99%

Rumus molekul: Pd(C2H3O2)2

Rumus Beurat: 224,49

CAS No.: 3375-31-3

Leyur: Teu leyur dina cai, Leyur dina bénzéna, toluene jeung asam asétat.

Lalaunan decomposited dina leyuran étanol.

Kapadetan 4.352

Fungsi utama: katalis kimiawi

Spésifikasi

Ngaran Produk
Palladium(II) Asétat
Kasucian
99,9% mnt
eusi logam
47,4% mnt
CAS No.
3375-31-3
Inductively Coupled Plasma/Elemental Analyzer (Najis)
Pt
<0.0050
Al
<0.0050
Au
<0.0050
Ca
<0.0050
Ag
<0.0050
Cu
<0.0050
Mg
<0.0050
Cr
<0.0050
Fe
<0.0050
Zn
<0.0050
Mn
<0.0050
Si
<0.0050
Ir
<0.0050
Pb
<0.0005
Aplikasi
Palladium (II) Acetate Trimer dipaké dina réaksi cross-gandeng Suzuki-Miyaura.Éta ogé dianggo pikeun ngatalisan réduksi kémoselektif nitroaréna.
Bungkusan
5 g/botol;10 g/botol;50g/botol;100g/botol;500g/botol;1kg / botol atanapi sakumaha pamundut

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami