banner

kualitas luhur Guaiacol CAS 90-05-1

kualitas luhur Guaiacol CAS 90-05-1

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Guaiacol

Kodeu: 8001

Ciri aromatik: fénol, Saus

FEMA: 2532

COE: 173

CAS.: 90-05-1

Guaiacol mangrupa prékursor mangpaat pikeun sintésis sanyawa séjén.Diturunkeun tina biomassa, éta mangrupikeun komponén poténsial atanapi prékursor pikeun "bahan bakar héjo


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Dahareun kelas CAS 90-05-1 Guaiacol

Ngaran Produk: Guaiacol
Kodeu: 8001
Ciri aromatik: fénol, saos
FEMA: 2532
COE: 173
CAS.: 90-05-1
 
Guaiacol mangrupa prékursor mangpaat pikeun sintésis sanyawa séjén.Diturunkeun tina biomassa, éta mangrupikeun komponén poténsial atanapi prékursor pikeun "bahan bakar héjo

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami