banner

kualitas luhur Dahareun kelas 1-Octen-3-hiji cas 4312-99-6

kualitas luhur Dahareun kelas 1-Octen-3-hiji cas 4312-99-6

Katerangan pondok:

Ngaran produk: 1-Octen-3-hiji

Kodeu: 7001

Ciri aromatik: liat seger, supa, sayur

FEMA: 3515

COE:-

CAS.: 4312-99-6

Lingkup lumaku: sayur, lauk, produk susu, supa

Dosage (PPm): 1-10

1-Octen-3-hiji Dipaké dina rasa gurih suung, kéju, tomat, lauk, tuna, kol, brokoli, kentang, asparagus, hayam jeung Turki.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Bulk borongan kualitas luhur dahareun kelas 100% minyak Jeruk Manis Murni

Minyak jeruk mangrupikeun minyak atsiri anu diékstrak tina kulit buah jeruk ku téknik pencét tiis.Éta ogé dicandak salaku hasil gigir tina produksi jus jeruk.Ngaran botanina nyaéta Citrus sinensis.Éta parantos dianggo sacara éksténsif salaku komponén aromatik dina sabun, detergent, parfum sareng rupa-rupa kosmétik.Warna minyak jeruk amis beda-beda ti koneng dugi ka oranyeu sareng sapertos cai nalika dirampa.Bau na pikaresepeun, seger sareng jeruk.Sakali sasari tina buah jeruk, éta aman dipaké salila kira 6 bulan.Salian ieu, sipat antiseptik, aphrodisiac, antispasmodic, anti-radang, carminative, sedative sareng antidepressant tina minyak jeruk amis ngajantenkeun cocog pikeun dianggo pikeun sababaraha tujuan.
 

Barang

Standar

 

 

Aksara

Cairan teu warnaan atanapi konéng lampu kalayan bau jeruk

 

 

(20/20 ℃)

Dénsitas rélatif

0.8381-0.8550

 

 

 

(20 ℃)

Indéks réfraktif

1.4731-1.4810

 

 

 

rotasi optik husus

+79 ° - +103 ° C

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami