banner

Food grade CAS 109-79-5 1-Butanethiol 99%

Food grade CAS 109-79-5 1-Butanethiol 99%

Katerangan pondok:

Ngaran Inggris: 1-butanethiol

Sertifikasi KOSHER: KOSHERk

Kodeu FEMA: 3478

Kodeu COE: 526

Kodeu CAS: 109-79-5


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran Inggris 1-butanetil
Sertifikasi KOSHER KOSHERk
Kodeu FEMA 3478
Kodeu COE 526
Kodeu CAS 109-79-5
Klasifikasi aroma aroma bawang murni
Aplikasi inuman lemes, barang dipanggang
Dosis anu disarankeun 0.01-1

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami