banner

Pabrik suplai High Quality CAS 68489-09-8 Cooling Agen WS-12

Pabrik suplai High Quality CAS 68489-09-8 Cooling Agen WS-12

Katerangan pondok:

CAS No.: 68489-09-8

Formular émpiris: C18H27NO2

Titik didih: 447ºC-448ºC 760 mmHg

Titik lebur: 175ºC-181ºC

Titik nyala: 224,6ºC

Purity (GC): 99,0% Min

FEMA No.: 4681

Ngaran Kimia:(1R,2S,5R)-N-(4-metoxyphenyl)-5-methyl-2-(1-methylethyl)cyclohexanecarboxamide


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran produk: Grosir kualitas luhur 99% cooling agén WS-12 bubuk kalawan harga pangalusna

Ngaran kimiawi: cooling agén WS-12 bubuk
CAS No.: 68489-09-8
Formular émpiris: C18H27NO2
Titik didih: 447ºC-448ºC 760 mmHg
Titik lebur: 175ºC-181ºC
Titik nyala: 224,6ºC
Purity (GC): 99,0% Min
FEMA No.: 4681
Ngaran Kimia:(1R,2S,5R)-N-(4-metoxyphenyl)-5-methyl-2-(1-methylethyl)cyclohexanecarboxamide

Kaunggulan:
1. Kontinyu sarta lila langgeng cooling sarta pangaruh refreshing, teu mibanda panas, karasa tur stinging sensasi Menthol jeung / atawa Peppermint.
2. Panas-Resistansi: Pemanasan dina 200 ℃ moal ngurangan éfék cooling, cocog pikeun pamakéan dina baking jeung prosés pemanasan suhu luhur lianna.
3. Inténsitas cooling na bisa ngajaga 15-30 menit, enriching nu refreshing produk jeung teu mibanda nyeri ngaduruk, stabbing na numbness, éta cooler ti produk Menthol tradisional.
4. Low dosage: 30-100mg / kg dosage bakal masihan pangaruh cooling alus.
5. kasaluyuan alus teuing jeung rasa sejen, éta bisa ningkatkeun éfék rasa.Éta ogé tiasa digabungkeun nganggo agén penyejuk anu sanés.

Aplikasi:
1. Produk Kosmétik: Odol, produk lisan, Hawa Freshener, krim kulit, krim cukur, sampo, sunscreen, krim pancuran.
2. Kadaharan: Produk confectionery, coklat, produk susu, bir, sumanget sulingan, inuman, permén karét.
3. Ubar: Linctus, salep ngurangan peradangan, dyspepsia, antipruritic, liniment, rongga lisan acesodyne, pil heatstroke.
4. Produk lianna: Rokok, filter tip, bako, éta ogé bisa dipaké dina insectifuge

Bedana agén cooling runtuyan WS

Beda agén cooling
Ngaran produk / barang Pangaruh
WS-23 Kalayan seungit mint, éta tiasa peupeus dina sasih, dampak anu kuat dina bulan.
WS-3 Ieu lumangsung lalaunan coolifeeling dina bulan, dina tonggong sungut jeung létah.
WS-12 Kalawan ambu Peppermint, dina Rongga aral gaya ngabeledug lemah, asup kana tikoro tempat nyorot rarasaan cooling, Kauntungannana nyaéta lilana leuwih panjang.
WS-5 Cai mibanda ambu Peppermint jeung aktivitas rasa tiis pangluhurna, nimpah sakabéh mukosa lisan, tikoro jeung irung.
The Duration WS-23 ngeunaan 10-15 mnt WS-3 ngeunaan 20 mntWS-12 ngeunaan 25-30 mnt WS-5 ngeunaan 20-25 mnt
Pangaruh cooling WS-5> WS-12> WS-3> WS-23

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami