banner

Pabrik suplai harga pangalusna CAS 84-69-5 Diisobutyl phthalate DIBP plasticizer

Pabrik suplai harga pangalusna CAS 84-69-5 Diisobutyl phthalate DIBP plasticizer

Katerangan pondok:

Rumus kimia sareng beurat molekul

Rumus kimia: C16H22O4

Beurat molekular: 278,35

No CAS: 84-69-5


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Di-isobutyl Phthalate (DIBP)

Rumus kimia sareng beurat molekul

Rumus kimia: C16H22O4

Beurat molekular: 278,35

No CAS: 84-69-5

Sipat sarta kagunaan

Teu warnaan, cairan oily transparan, bp327 ℃, viskositas 30 cp (20 ℃), indéks réfraktif 1.490 (20 ℃).

Pangaruh plasticizing téh sarupa jeung DBP, tapi volatility saeutik leuwih luhur jeung cai-ékstraksi ti DBP, ogé dipaké salaku gaganti DBP, sacara éksténsif dipaké dina résin selulosa, résin ethylenic jeung industri karét.

Éta bahya pikeun tatangkalan tatanén, jadi teu diwenangkeun dina produksi pilem PVC pikeun pamakéan tatanén.

Standar kualitas

Spésifikasi

Kelas munggaran

Kelas mumpuni

Warna (Pt-Co), kode No. ≤

30

100

Kaasaman (diitung salaku asam phthalic),% ≤

0,015

0.030

Dénsitas, g/cm3

1.040±0.005

Eusi éster,% ≥

99.0

99.0

Titik nyala, ℃ ≥

155

150

Beurat-leungitna sanggeus pemanasan,% ≤

0.7

1.0

Pakét jeung neundeun

Dipak dina kendang beusi, beurat bersih 200 kg/drum.

Disimpen di tempat anu garing, rindang, berventilasi.Dicegah tina tabrakan jeung sunrays, hujan-serangan salila penanganan sarta pengiriman barang.

Patepung seuneu panas tur jelas tinggi atawa kontak agén pangoksidasi, ngabalukarkeun bahaya ngaduruk.

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami