banner

Pabrik suplai harga pangalusna DAP plasticizer Diallyl Phthalate CAS 131-17-9

Pabrik suplai harga pangalusna DAP plasticizer Diallyl Phthalate CAS 131-17-9

Katerangan pondok:

Rumus kimia sareng beurat molekul

Rumus kimia: C14H14O4

Beurat molekular: 246,35

CAS No.: 131-17-9


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Diallyl Phthalate (DAP)

Rumus kimia sareng beurat molekul

Rumus kimia: C14H14O4

Beurat molekular: 246,35

CAS No.: 131-17-9

Sipat sarta kagunaan

Teu warnaan atawa lampu konéng transparan oily cair, bp160 ℃ (4mmHg), titik beku -70 ℃, viskositas 12 cp (20 ℃).

Teu leyur dina cai, leyur dina loba pangleyur organik.

Dipaké salaku agglutinate dina PVC atanapi plasticizer dina résin.

Standar kualitas

Spésifikasi

Kelas munggaran

Warna (Pt-Co), kode No. ≤

50

Nilai asam, mgKOH./g ≤

0.10

Kapadetan (20 ℃), g / cm3

1.120±0.003

Eusi éster,% ≥

99.0

Indéks réfraktif (25 ℃)

1.5174±0.0004

Nilai iodin, gI2/100g ≥

200

Pakét jeung neundeun

Dipak dina 200 liter kendang beusi, beurat bersih 220 kg/drum.

Disimpen di tempat anu garing, rindang, berventilasi.Dicegah tina tabrakan jeung sunrays, hujan-serangan salila penanganan sarta pengiriman barang.

Patepung seuneu panas tur jelas tinggi atawa kontak agén pangoksidasi, ngabalukarkeun bahaya ngaduruk.

Lamun kulit meunang kontak jeung, nyokot off baju kacemar, dikumbah off jeung loba cai jeung cai sabun tuntas.Lamun panon meunang kontak jeung, bilas kaluar kalawan loba cai jeung kongkolak panon dibuka lega langsung salila lima belas menit.Kéngingkeun bantosan médis.

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami