banner

Pabrik suplai pangalusna DMM plasticizer Dimétil Maleate CAS 624-48-6

Pabrik suplai pangalusna DMM plasticizer Dimétil Maleate CAS 624-48-6

Katerangan pondok:

Rumus kimia sareng beurat molekul

Rumus kimia: C6H8O4

Beurat molekular: 144,12

No CAS: 624-48-6


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Dimétil Maleat (DMM)

Rumus kimia sareng beurat molekul

Rumus kimia: C6H8O4

Beurat molekular: 144,12

No CAS: 624-48-6

Sipat sarta kagunaan

Teu warnaan, cairan oily transparan, bp 115 ℃ (3mmHg), indéks réfraktif 1,4283 (20 ℃).

Dipaké salaku plasticizer interior, bisa jadi copolymerized kalawan monomér kawas vinyl klorida, vinyl asétat, styrene, jsb.

Ogé dipaké salaku panengah organik pikeun sintésis loba produk kayaning produk resisting radiasi ultraviolét, jsb.

Standar kualitas

Spésifikasi

Kelas munggaran

Kelas mumpuni

Warna (Pt-Co), kode No. ≤

20

40

Nilai asam, mgKOH/g ≤

0.10

0.15

Kapadetan (20 ℃), g / cm3

1.152±0.003

Eusi éster,% ≥

99.0

99.0

Kandungan cai,% ≤

0.10

0.15

Pakét jeung neundeun, kaamanan

Dipak dina 200 liter kendang beusi galvanis, beurat bersih 220 kg/drum.

Disimpen di tempat anu garing, rindang, berventilasi.Dicegah tina tabrakan jeung sunrays, hujan-serangan salila penanganan sarta pengiriman barang.

Patepung seuneu panas tur jelas tinggi atawa kontak agén pangoksidasi, ngabalukarkeun bahaya ngaduruk.Lamun patepung panas tinggi, tekanan di jero wadahna enlarged, ngabalukarkeun bahaya tina Bang.

Lamun kulit meunang kontak jeung, nyokot off baju kacemar, dikumbah off jeung loba cai jeung cai sabun tuntas.Lamun panon meunang kontak jeung, bilas kaluar kalawan loba cai jeung kongkolak panon dibuka lega langsung salila lima belas menit.Kéngingkeun bantosan médis.

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami