banner

Kualitas luhur 99% Dimétil sulfida Cas 75-18-3 kalayan harga murah

Kualitas luhur 99% Dimétil sulfida Cas 75-18-3 kalayan harga murah

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Dimétil Sulfida/Metil sulfida

CAS #: 75-18-3

EINECS #: 200-846-2

FEMA #: 2746

Formula Molekul: C2H6S


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran Produk Dimétil sulfida/métil sulfida
CAS# 75-18-3
EINECS# 200-846-2
FEMA# 2746
Formula Molekul C2H6S
Negara asal Cina
Dénsitas rélatif 0.84~0.85
Indéks réfraktif 1.423~1.441
titik lebur -98 °C
titik ngagolak 38 °C
titik kaingetan −34 °F
Penampilan Teu warnaan nepi ka cairan konéng caang
Bau Lobak atah teu pikaresepeun, bau kol bau
Bungkusan 1 kg/drum, 2 kg/drum, 5 kg/drum, 10 kg/drum, 25 kg/drum, 170 kg/drum
Aplikasi 1.Dimétil sulfida loba dipaké salaku flavoring dina dahareun.
2.Dimétil sulfida ogé bisa dipaké salaku pangleyur jeung katalis keur loba sanyawa anorganik.
Hirup Rak 24.00 sasih atanapi langkung lami upami disimpen leres.
Waktos pangiriman 5-7 poé gawé sanggeus meunang deposit / pamayaran
Pangiriman Express / Air / Laut sadia

Aplikasi
1. Dimétil sulfida nyaéta perantara pikeun ngahasilkeun dimétil sulfoksida.
2. Dimétil sulfida bisa dipaké salaku pangleyur pikeun sintésis organik, polimérisasi jeung sianidasi.
3. Dimétil sulfida dipaké salaku réagen analitik, polyacrylonitrile sarta spinning serat sintétik séjén sarta minyak hidrolik.
4. Dimétil sulfida ogé bisa dipaké salaku odorant gas kota, agén purifikasi industri, palapis pilem remover, pangawét hawa low batré, jsb.

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami