banner

Mésér Harga Pabrik 99,5% bubuk pink Er2O3 Jarang Bumi Erbium Oksida

Mésér Harga Pabrik 99,5% bubuk pink Er2O3 Jarang Bumi Erbium Oksida

Katerangan pondok:

Erbium Oksida bubuka ringkes

Ngaran produk: Erbium Oksida

Rumus: Er2O3

CAS No.: 12061-16-4

Beurat molekular: 382,56

Kapadetan: 8,64 g / cm3

Titik lebur: 2344°C

Penampilan: bubuk pink

Kaleyuran: Teu leyur dina cai, sedeng leyur dina asam mineral kuat

Multilingual: ErbiumOxid, Oxyde De Erbium, Oxido Del Erbio


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Erbium Oksida bubuka ringkes

Ngaran produk: Erbium Oksida

Rumus: Er2O3

CAS No.: 12061-16-4

Beurat molekular: 382,56

Kapadetan: 8,64 g / cm3

Titik lebur: 2344°C

Penampilan: bubuk pink

Kaleyuran: Teu leyur dina cai, sedeng leyur dina asam mineral kuat

Multilingual: ErbiumOxid, Oxyde De Erbium, Oxido Del Erbio

Aplikasi Yttrium Oksida

Warna penting dina gelas sareng glaze enamel porselen.Purity luhur harga pangalusna pikeun erbium oksida anu loba dilarapkeun salaku dopant dina nyieun serat optik jeung panguat.Ieu hususna kapaké salaku panguat pikeun mindahkeun data serat optik.Harga pangalusna pikeun erbium oksida boga warna pink, sarta kadangkala dipaké salaku colorant pikeun kaca, zirconia kubik jeung beling.Kaca ieu teras sering dianggo dina kacamata sareng perhiasan murah.

Spésifikasi

Eusi REO
REO
99.58
Gd2O3
50ppm max
er2o3
99,9% mnt
Tb4O7
50ppm max
La2O3
50ppm max
Dy2O3
50ppm max
Ce2O3
50ppm max
Ho2O3
50ppm max
Pr6O11
50ppm max
Tm2O3
125ppm
Nd2O3
50ppm max
Yb2O3
175ppm
Sm2O3
50ppm max
Lu2O3
150ppm
Eu2O3
50ppm max
Y2O3
55
Non Re Impurity
Fe2O3
10 ppm max
CaO
15 ppm
Cl-
100ppm max
SiO2
25 ppm
LOI
0,22%

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami