banner

Mésér Harga Pabrik 99,5% bubuk bodas Yb2O3 Ytterbium Oksida

Mésér Harga Pabrik 99,5% bubuk bodas Yb2O3 Ytterbium Oksida

Katerangan pondok:

bubuka ringkes Ytterbium Oksida

No CAS: 1314-37-0

EINECS No.: 215-234-0

Rumus: Yb2O3

Beurat molekular: 325,82

Penampilan: warna bodas

Kaleyuran: Teu leyur dina cai, sedeng leyur dina asam mineral kuat

Stabilitas: Rada higroskopis


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

bubuka ringkes Ytterbium Oksida

No CAS: 1314-37-0

EINECS No.: 215-234-0

Rumus: Yb2O3

Beurat molekular: 325,82

Penampilan: warna bodas

Kaleyuran: Teu leyur dina cai, sedeng leyur dina asam mineral kuat

Stabilitas: Rada higroskopis

Aplikasi Ytterbium Oksida

1: Ytterbium Oksida, disebut oge Ytterbia, keur dilarapkeun ka sababaraha serat amplifier jeung serat optik téhnologi.

2: High purity Ytterbium Oksida anu lega dilarapkeun salaku agén doping pikeun kristal garnet dina lasers a colorant penting dina gelas jeung porselin enamel glazes.

3: Kusabab Ytterbium Oksida gaduh émisi anu langkung luhur dina rentang infra red ti Magnésium Oksida, inténsitas radian anu langkung luhur dicandak ku payloads basis Ytterbium dibandingkeun sareng anu biasana dumasar kana Magnesium / Teflon / Viton (MTV).

Spésifikasi

Kelas
Yb2O3
2N5
Yb2O3
3N
TREO(%min)
99.00
99.00
Yb2O3/TREO(%min)
99.5
99.9
Fe2O3(%max)
0.005
0.003
SiO2(%max)
0.005
0.003
CaO(%max)
0.008
0.005
Cl-(%max)
0.005
0.003
Na2O(%maks)
0.005
0.003

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami