banner

Cas no 7440-5-3 bubuk palladium hideung kalayan eusi logam 100%

Cas no 7440-5-3 bubuk palladium hideung kalayan eusi logam 100%

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Palladium Metal Bubuk

Penampilan: bubuk logam abu, euweuh najis katempo jeung warna oksidasi

Jaring: 200 bolong

Formula Molekul : Pd

Beurat molekul: 106,42

Titik lebur: 1554 °C

Titik didih: 2970 °C

Dénsitas relatif: 12.02g/cm3

Nomer CAS: 7440-5-3


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Aplikasi bubuk Palladium:

 

1.Palladium bubuk pamakéan salaku katalis hétérogén;Katalis pikeun Sintésis Organik;Golongan Sanyawa Logam;Pd (Palladium) Sanyawa;Kimia Organik Sintétik;Sanyawa Metal Transisi jeung saterusna.

bubuk 2.Palladium utamana dipaké dina industri éléktronik jero sarta luar némpelkeun pilem kandel, multilayer keramik kapasitor bahan éléktroda.

3.Highly efisien katalis .Make nu nanopartikel palladium jeung pérak, emas, tambaga kana alloy datar bisa ngaronjatkeun resistivity palladium, karasa jeung kakuatan, biasana dipaké dina pembuatan résistor precision, perhiasan.

4.High purity bubuk Palladium mangrupakeun bahan konci indispensable pikeun aerospace, aviation, navigasi, pakarang jeung kakuatan nuklir jeung wewengkon tinggi-tech sejen tur manufaktur mobil, ogé ngidinan pikeun malire Investasi pasar investasi logam mulia internasional.

 

Ngaran Produk : Bubuk Logam Palladium
Penampilan: bubuk logam abu, euweuh impurity katempo jeung warna oksidasi
Jaring: 200 bolong
Formula Molekul: Pd
Beurat Molekul: 106.42
Titik lebur: 1554 °C
Titik didih: 2970 °C
Kapadetan relatif: 12,02g/cm3
Nomer CAS:

7440-5-3

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami