banner

pakét leutik kualitas luhur 99% Propionyl klorida CAS 79-03-8

pakét leutik kualitas luhur 99% Propionyl klorida CAS 79-03-8

Katerangan pondok:

No CAS: 79-03-8

Ngaran séjén: propionil klorida, propionil klorida

MF:C3H5ClO

EINECS No.:MF: C3H5ClO

Tempat Asal: Shanghai, Cina

Jenis:Sintesis Bahan panengah

Purity: 99 mnt

Jumlah modél: 79-03-8

Aplikasi: Kimia organik, kimia organik

Penampilan: Cairan teu warnaan


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Pabrik suplai harga pangalusna CAS 79-03-8 kualitas luhur Propionyl klorida

Ngaran Produk Pabrikan nyayogikeun CAS 79-03-8 99% propionil klorida murni
Penampilan cair transparan
CAS 79-03-8
Formula Molekul C3H5ClO
Kasucian 99%
Kecap konci propionil klorida, propionil klorida harga, pabrik propionil klorida
Panyimpenan Simpen dina tempat anu tiis, garing, poék dina wadah atanapi silinder anu disegel pageuh.
Hirup Rak 24 Bulan

No CAS: 79-03-8

Ngaran séjén: propionil klorida, propionil klorida

MF:C3H5ClO

EINECS No.:MF: C3H5ClO

Tempat Asal: Shanghai, Cina

Jenis:Sintesis Bahan panengah

Purity: 99 mnt

Jumlah modél: 79-03-8

Aplikasi: Kimia organik, kimia organik

Penampilan: Cairan teu warnaan

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami