banner

Cara pengiriman anu aman CAS 56553-60-7 bubuk Natrium triacetoxyborohydride

Cara pengiriman anu aman CAS 56553-60-7 bubuk Natrium triacetoxyborohydride

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Natrium triacetoxyborohydride

CAS: 56553-60-7

Rumus molekul: C6H10BNaO6

Penampilan: bubuk bodas

Eusi: 95,0% ~ 105,0% (titration)

Mangpaat: Pikeun réaksi réduksi aminasi keton sareng aldehida, aminasi réduktif atanapi laktamisasi sanyawa karbonil sareng amina, sareng aminasi réduktif aril aldehida.

Kamampuh: 5 ~ 10mt / bulan


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran produk: Natrium triacetoxyborohydride

CAS: 56553-60-7

Rumus molekul: C6H10BNaO6

Penampilan: bubuk bodas

Eusi: 95,0% ~ 105,0% (titration)

Mangpaat: Pikeun réaksi réduksi aminasi keton sareng aldehida, aminasi réduktif atanapi laktamisasi sanyawa karbonil sareng amina, sareng aminasi réduktif aril aldehida.

Kamampuh: 5 ~ 10mt / bulan

Natrium triacetoxyborohydride (STAB) CAS 56553-60-7 ogé katelah natrium triacetoxyhydroborate, biasa disingget STAB, nyaéta sanyawa kimia kalayan rumus Na(CH3COO)3BH.Sapertos borohidrida sanés, éta dianggo salaku agén pangréduksi dina sintésis organik.Uyah teu warnaan ieu disiapkeun ku protonolisis natrium borohidrida jeung asam asétat: NaBH4 + 3 HO2CCH3 → NaBH(O2CCH3)3 + 3 H2.

Kusabab épék stérik sareng éléktronik tina gugus acetoxy, natrium triacetoxyborohydride mangrupikeun agén pangréduksi anu langkung hampang tibatan natrium borohidrida atanapi bahkan natrium sianoborohidrida.Saterusna, NaBH(OAc)3 ngahindarkeun produk samping toksik nu dihasilkeun ku natrium sianoborohidrida.Natrium triacetoxyborohydride utamana cocog pikeun aminasi réduktif aldehida jeung keton.
Tapi, teu siga natrium sianoborohidrida, triacetoxyborohydride sénsitip kana cai, sareng cai henteu tiasa dianggo salaku pangleyur sareng réagen ieu, sareng henteu cocog sareng métanol.Éta ngan ukur ngaréaksikeun lalaunan sareng étanol sareng isopropanol sareng tiasa dianggo sareng ieu.NaBH(OAc)3 ogé bisa dipaké pikeun alkilasi réduktif amina sékundér jeung aduk aldehida-bisulfit.

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami