banner

harga Praseodymium Oksida CAS 12037-29-5

harga Praseodymium Oksida CAS 12037-29-5

Katerangan pondok:

Praseodymium oksida bubuka ringkes

Rumus: Pr6O11

CAS No.: 12037-29-5

Beurat molekular: 1021,43

Kapadetan: 6,5 g / cm3

Titik lebur: 2183 °C

Penampilan: bubuk coklat

Kaleyuran: Teu leyur dina cai, sedeng leyur dina asam mineral kuat

Stabilitas: Rada higroskopis

Multilingual: PraseodymiumOxid, Oxyde De Praseodymium, Oxido Del Praseodymium


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

harga Praseodymium Oksida CAS 12037-29-5

Praseodymium oksida bubuka ringkes

Rumus: Pr6O11

CAS No.: 12037-29-5

Beurat molekular: 1021,43

Kapadetan: 6,5 g / cm3

Titik lebur: 2183 °C

Penampilan: bubuk coklat

Kaleyuran: Teu leyur dina cai, sedeng leyur dina asam mineral kuat

Stabilitas: Rada higroskopis

Multilingual: PraseodymiumOxid, Oxyde De Praseodymium, Oxido Del Praseodymium

Praseodymium oksida Aplikasi

1:Praseodymium Oksida, disebut oge Praseodymia, dipaké pikeun warna gelas jeung enamels;lamun dicampurkeun jeung bahan séjén tangtu, Praseodymium ngahasilkeun hiji warna konéng bersih sengit dina kaca.

2: Komponén kaca didymium nu mangrupakeun colourant pikeun kacasoca welder urang, ogé aditif penting pigmén konéng Praseodymium.

3: Praseodymium Oksida dina leyuran padet jeung ceria, atawa jeung ceria-zirconia, geus dipaké salaku katalis oksidasi.4: Ieu bisa dipaké pikeun nyieun magnet kakuatan tinggi kasohor kakuatan sarta durability maranéhanana.

Spésifikasi

Item tés
Standar
Hasilna
Pr6O11/TREO (% min.)
99,9%
>99,9%
TREO (% mnt.)
99%
99,5%
Kotoran RE (%/TREO)
La2O3
≤0,01%
0,003%
CeO2
≤0,03%
0,01%
Nd2O3
≤0,04%
0,015%
Sm2O3
≤0,01%
0,003%
Y2O3
≤0,005%
0,002%
Séjén Re Impurity
≤0,005%
<0,005%
Kotoran Non-RE (%)
SO4
≤0,03%
0,01%
Fe2O3
≤0,005%
0,001%
SiO2
≤0,01%
0,003%
Cl—
≤0,03%
0,01%
CaO
≤0,03%
0,008%
Al2O3
≤0,01%
0,005%
Na2O
≤0,03%
0,006%
LOI
≤0,1%
0.36

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami