banner

Multi-stock 98% purity 16921-30-5 oranyeu bubuk konéng kalium hexachloroplatinate (iv)

Multi-stock 98% purity 16921-30-5 oranyeu bubuk konéng kalium hexachloroplatinate (iv)

Katerangan pondok:

Katalis logam mulia nyaéta logam mulia anu loba dipaké dina industri kimia alatan kamampuhna pikeun nyepetkeun prosés kimiawi.Emas, paladium, platina, rhodium, jeung pérak mangrupa sababaraha conto logam mulia.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

bubuka

Katalis logam mulia nyaéta logam mulia anu loba dipaké dina industri kimia alatan kamampuhna pikeun nyepetkeun prosés kimiawi.Emas, paladium, platina, rhodium, jeung pérak mangrupa sababaraha conto logam mulia.Katalis logam mulia nyaéta anu diwangun ku partikel logam mulia skala nano anu kasebar pisan anu dirojong dina permukaan anu luhur sapertos karbon, silika, sareng alumina.Katalis ieu ngagaduhan sababaraha aplikasi dina sababaraha industri.Unggal katalis logam mulia boga ciri unik.Katalis ieu utamana dipaké pikeun réaksi sintésis organik.Faktor sapertos naékna paménta ti séktor pamakean akhir, masalah lingkungan sareng implikasi hukumna nyababkeun kamekaran pasar.

Sipat katalis logam mulia

Aktivitas 1.High sareng selektivitas logam mulia dina katalisis

Katalis logam mulia diwangun ku partikel logam mulia skala nano anu kasebar pisan dina pangrojong kalayan aréa permukaan anu luhur sapertos karbon, silika, sareng alumina.Partikel logam skala nano gampang nyerep hidrogén sareng oksigén dina atmosfir.Hidrogen atawa oksigén aktif pisan alatan adsorpsi disosiatifna ngaliwatan d-éléktron kaluar tina cangkang atom logam mulia.

2. Stabilitas
Logam mulia stabil.Aranjeunna teu gampang ngabentuk oksida ku oksidasi.Oksida tina logam mulia, di sisi séjén, rélatif teu stabil.Logam mulia henteu gampang leyur dina larutan asam atanapi basa.Kusabab stabilitas termal anu luhur, katalis logam mulia parantos dianggo salaku katalis pemurnian gas knalpot otomotif.

Spésifikasi

 

Ngaran Hexachloroplatinum (IV) kalium
sinonim Kalium héksakloroplatinat (IV), Kalium kloroplatinat
Formula Molekul K2PtCl6
Beurat Molekul 485.98
Nomer pendaptaran CAS 16921-30-5
EINECS 240-979-3
eusi Pt 39,5%
Kasucian Purity bubuk Platinum aslina> 99,95%
Penampilan bubuk konéng
Harta Kristal konéng, rada leyur dina cai, teu leyur dina alkohol, eter
Spésifikasi Murni analitik
Aplikasi bahan penting pikeun Nyiapkeun sanyawa logam mulia sejen tur
katalis

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami