banner

bubuk konéng lampu Silver karbonat CAS 534-16-7 kalawan harga pangalusna 1 meuli

bubuk konéng lampu Silver karbonat CAS 534-16-7 kalawan harga pangalusna 1 meuli

Katerangan pondok:

Ngaran produk: pérak karbonat

MF: Ag2CO3

MW: 275,75

NO CAS: 534-16-7

Warna: konéng caang

Item analitik réagen purity kimiawi

(Ag2CO)Assay,% ≥99.0 98.0

(NO3)Nitrat,% ≤0,01 0,05
(Fe)Beusi,%≤0.002 0.0005
Kajelasan mumpuni mumpuni
Matéri teu leyur dina asam nitroat,% ≤0.03 0.05
Zat teu endapan,%≤0.1 0.15


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

bubuk konéng lampu Silver karbonat CAS 534-16-7 kalawan harga pangalusna

Ngaran produk: pérak karbonat

MF: Ag2CO3

MW: 275,75

NO CAS: 534-16-7

Warna: konéng caang

Item analitik réagen purity kimiawi

(Ag2CO)Assay,% ≥99.0 98.0

(NO3)Nitrat,% ≤0,01 0,05
(Fe)Beusi,%≤0.002 0.0005
Kajelasan mumpuni mumpuni
Matéri teu leyur dina asam nitroat,% ≤0.03 0.05
Zat teu endapan,%≤0.1 0.15

Aplikasi:

Pérak karbonat dipaké salaku bahan baku pikeun uyah pérak, bahan photosensitive, pengawet, katalis, sarta ogé dipaké dina plating pérak, nyieun eunteung jeung industri lianna.

Spésifikasi

Ngaran Produk pérak karbonat CAS No. 534-16-7
Jumlah Barang spésifikasi Hasil analisis
1 Fe ≤0,002% 0,001%
2 AgCO3 ≥99,0% 99,03%
3 Ngajelaskeun tés derajat ≤4 Lulus
4 asam nitrat teu leyur ≤0,03% 0,024%
5 asam hidroklorat henteu

endapanana

≤0,10% 0,06%
6 Nitrat ≤0,01% 0,007%
kacindekan

Lulus

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami