banner

Kualitas luhur bubuk asam Ritalinic CAS 19395-41-6 asam ritalinic

Kualitas luhur bubuk asam Ritalinic CAS 19395-41-6 asam ritalinic

Katerangan pondok:

Ngaran: Harga pabrik bubuk asam Ritalinic CAS 19395-41-6 asam ritalinic

Ngaran séjén: asam alpha-Phenylpiperidine-2-asétat; Phenyl(2-piperidinyl)asam asétat; 2-Phenyl-2-(piperidin-2-yl) asam asétat; 2-Piperidineacetic acid, α-phenyl-

CAS: 19395-41-6

Aplikasi: Organik panengah

Penampilan: bubuk bodas


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kualitas luhur bubuk asam Ritalinic CAS 19395-41-6 asam ritalinic

Ngaran Harga pabrik bubuk asam Ritalinic CAS 19395-41-6 asam ritalinic
Ngaran séjén asam alfa-Phenylpiperidine-2-asétat; Phenyl(2-piperidinyl)asam asétat;2-Phenyl-2-(piperidin-2-yl)asam asétat;2-Piperidineacetic acid, α-phenyl-
CAS 19395-41-6
Aplikasi panengah organik
Penampilan

Bubuk bodas

Ngaran Kimia: asam ritalinic

Sinonim asam phenyl-piperidin-2-yl-asétat;asam Ritalinic;asam 2-fenil-2-piperidin-2-ylacetic;CAS No.: 19395-41-6

Rumus molekul: C13H17NO2

Beurat molekul: 219,28

Jumlah EINECS: 243-020-7

Penampilan: Padet Pareum-Bodas

Kapadetan: 1,138 g / cm3

Titik didih: 367,7ºC dina 760 mmHg

Titik lebur: 236-238ºC

Titik nyala: 176,2ºC

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami