banner

Kualitas luhur 42% Sn Sodium Stannate Trihydrate 12209-98-2

Kualitas luhur 42% Sn Sodium Stannate Trihydrate 12209-98-2

Katerangan pondok:

Sodium Stannate Trihydrate Pasipatan Kimia

Ngaran produk: Sodium Stannate Trihydrate

CAS: 12209-98-2

MF: Na2SnO3 3H2O

MW: 266,73


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Pabrik harga pangalusna Sodium Stannate Trihydrate (na2sno3 3h2o) 12209-98-2
Sodium Stannate Trihydrate Pasipatan Kimia
Ngaran produk: Sodium Stannate Trihydrate
CAS: 12209-98-2
MF: Na2SnO3 3H2O
MW: 266,73
EINECS: 235-030-5
Mol File: 12209-98-2.mol
Titik lebur 140°C (dec.)
Kaleyuran Cai Leyur dina cai.Teu leyur dina étanol jeung aseton.

Pamakéan Sodium Stannate:
Dipaké pikeun plating tin, alloy tin, mordant, keramik, kaca, fabrics fireproof, jsb

Hde8bce2246c24ce98a7b7f752f8e2b39U

Spésifikasi

Barang Spésifikasi Hasilna

Sn,%

≥42

42.29

Pb,%

≤0.05

0,002

Salaku,%

≤0.15

0.01

Sb,%

≤0.05

0,0029

Zat alkali-teu leyur,%

≤0.25

0.06

Basa bébas (NaOH),%

≤3,50

1.05


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami