banner

Purity tinggi 99.95% LiF Batré Kelas Litium fluorida bubuk CAS 7789-24-4

Purity tinggi 99.95% LiF Batré Kelas Litium fluorida bubuk CAS 7789-24-4

Katerangan pondok:

Litium Fluorida (Kelas Batré)

NO CAS: 7789-24-4

[Rumus] LiF

[Sipat] Bubuk Bodas, teu leyur dina cai.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Pabrik suplai harga pangalusna CAS 7789-24-4 99.95% LiF Batre Kelas Litium fluorida bubuk

Litium Fluorida (Kelas Batré)
NO CAS: 7789-24-4
[Rumus] LiF
[Sipat] Bubuk Bodas, teu leyur dina cai.
[Standar Kualitas]
 

LiF mnt%

Kotoran ppm max

Na

K

Fe

Ca

Mg

Al

Si

Pb

Ni

Cu

SO42-

Cl-

H2O (110 ℃)

99.95

10

5

5

10

10

10

50

1

5

5

20

20

300

[Kagunaan] Salaku bahan baku pikeun Batré Litium.Panawaran dina industri karajinan sareng produksi rod las.Dipaké pikeun nyieun spéktrométer jeung prisma X-radial warna tunggal aparat jeung pamawa réaksi multiplication.

[packing] 20kg / kantong kalayan kantong poliétilén jero atanapi sakumaha per syarat konsumén '.

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami