banner

Dahareun kelas cas 56-89-3 bubuk L-Cystine di stock

Dahareun kelas cas 56-89-3 bubuk L-Cystine di stock

Katerangan pondok:

CAS No.: 56-89-3

Rumus molekul: C6H12N2O4S2

Beurat molekul: 240,30


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kualitas luhur 99% cas 56-89-3 bubuk L-Cystine

L-Sistin
 
· No CAS: 56-89-3
· Rumus molekul: C6H12N2O4S2
· Beurat molekul: 240,30
· Formula Struktur:
·
· Katerangan: kristal bodas atawa bubuk kristalin;ampir teu leyur dina cai, praktis teu leyur dina étanol jeung éter.
· Standar Pabrikan: AJI92/EP5
· Spésifikasi:
rotasi husus
-215 - -225
logam beurat
≤10ppm
eusi cai
≤0,20%
Sésa dina ignition
≤0,10%
assay
98,5-101,0%
pH
5.0-6.5
· Utamana migunakeun: L-Cystine dipaké dina aditif dahareun, ubar jeung kosmetik jsb.
· Packing: 25kgs / serat kendang.

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami