banner

Feed kelas CoCO3 CAS 513-79-1 bubuk Kobalt Karbonat

Feed kelas CoCO3 CAS 513-79-1 bubuk Kobalt Karbonat

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: Kobalt karbonat

CAS No.: 513-79-1

Formula Molekul: CCoO3

Beurat molekular: 118,94

Penampilan: Violet atawa kristal beureum atawa bubuk

Uji: 46%


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Feed kelas CoCO3 kobalt karbonat CAS 513-79-1 kobalt karbonat

Ngaran Kimia: Kobalt karbonat
CAS No.: 513-79-1

Formula Molekul: CCoO3

Beurat molekular: 118,94

Penampilan: Violet atawa kristal beureum atawa bubuk

Uji: 46%

Barang

spésifikasi

Co

≥46%

Ca

≤0,002%

Ni

≤0,0015%

Mg

≤0,002%

Fe

≤0,0015%

Na

≤0,005%

Cu

≤0,0015%

Pb

≤0,002%

Mn

≤0,0015%

Si

≤0,003%

Zn

≤0,0015%

Cl¯

≤0,03%

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami